onsdag 16. desember 2009

Her er vi i full sving med juleforberedelsene. Huset blir mer og mer pyntet for hver dag.. jeg syns det er så koselig å se hvordan huset forandrer seg og blir mer og mer julete. Når julen er her på ordentlig, først da er alle pyntetingene på plass :)

Vi har aldri fått til noen ordentlige bilder av Nemi, rett og slett fordi hun er så aktiv.. vi får henne ikke til å være i ro lenge av gangen. I går kveld prøvde vi oss, og fikk noen greie resultater.. litt lysproblemer.. men vi fikk Nemi i sitt ess.. og sånn som hun ser ut her, sånn er hun også! Personligheten kom skikkelig frem.
Ikke mange bilder av Lana denne gangen, hun tar seg ikke godt ut i dette lyset, dessuten så har vi jo flere tusen bilder av henne fra før ;)

Ikke så rart pappa kaller henne for snusketryne vel? :)
Vår mørke skjønnhet!

Koooooos

"Ny" favorittleke

Bøllefrø

Yppe litt på Lana.. hehe

Wow.. vi klarte å få til et noen lunde oppstillings bilde..

Pelsdotten blir bare mer og mer bepelset..

Lana ser litt tom ut i blikket her.. kanskje det er lille
turbo som gjør henne sånn..

Snusketrynet igjen ;)

Bedårende er hun også når hun vil ;)

Lille julaften reiser jeg med toget til Bergen helt alene uten noen dyr.. julaften feires uten min lille familie, men sammen med mamma, pappa, broremann og farmor. Kenneth skal feire jul med sin famile i Lier. Så pelsdottene må være alene hjemme på julekvelden.. men det skjønner de ingenting av likevel. Jeg skal kjøpe julesokk til de alle sammen (Kenneth inkludert). 1. juledag kommer flokken min over fjellet. Alle 4, pus med :) Så feirer vi nyttår der, blir koselig! Vi pleier å dra på Bergen Hundeklubb i romjula, og det skal vi i år og. Der er det maaange hundeglade mennesker som vil gå av seg ribbefettet.. hundene løper løse og koser seg glugg i hjel!

Da gjenstår det bare å ønske alle bloggvenner en fantastisk god julefeiring! Og hvis ikke jeg blogger før på nyåret, så vil jeg også ønske dere alle et riktig godt nyttår!! :)

Mange juleklemmer fra Kathrine m/flokk!!


5 kommentarer:

  1. Koselig å se nye bilder av Nemi. Hun er virkelig blitt stor. Og ser litt bøllete ut ja. Men det er da bare sjarmerende...

    Ha en fin julefeiring i Bergen og godt nyttår!

    SvarSlett
  2. Snusketrynet deres er jo bare såå herlig..og så så stor som hun er blitt..voksen dame nå!!

    Ha en god jul i Bergen da!!

    SvarSlett
  3. Nemi HAR JO BLITT SÅ STOR Kathrine!!! Det var et herlig bilde av henne, det hvor hun ser rett inn i kameraet. Hun er vakker!!

    Det blir helt sikkert en koselig jul, også så fint at hele flokken din kommer over fjellet sånn at dere er samlet igjen i romjulen:o)

    Hils både Kenneth og "pelsdottene" dine fra oss, og ha en riktig trivelig jul:o)

    SvarSlett
  4. Så mange fine bilder av Nemi og Lana! :D
    Nemi har blitt kjempestor, og veeeldig fin!
    Ha en fin jul i Bergen!
    God jul! :D

    SvarSlett
  5. Hei!
    Så fine bilder av søte hundene da! God jul og godt nyttår til dere, ha en fin tur!
    Julehilsen fra Marco's andre mamma,Gro:-)

    SvarSlett