lørdag 28. november 2009

Her er vi :)

Jeg har det travelt om dagen, og er lite hjemme.. det kommer derfor få blogginnlegg fra denne kanten med noe særlig innhold i..

Faren til Kenneth ble veldig syk her for et par uker siden. De trodde han hadde fått hjerneslag og hjerteinfarkt.. det viste seg heldigvis å "bare" være sistnevnte.. det ble et to ukers sykehusopphold med operasjon på slutten av oppholdet, han var for syk til å opereres tidligere. Infarktet var såpass stort, i tillegg til en infeksjon mest sannsynlig i lungene, pluss delirium (midlertidig forvirring).. Vi var veldig redde alle sammen og var mye på sykehuset den første tiden. Lana og Nemi var mye alene den første uken.. da var det godt å vite at de hadde hverandre! :)
Nå er han skrevet ut, veldig redusert, men mye mye bedre og ikke minst med livet i behold!! Og vi er veldig lettet og glad!! :)

Kenneth har tatt fram kameraet igjen, og det er jeg så glad for, for det betyr masse fine bilder i vente!! :) Vi bor ved Nedre Eiker Kirke, en flott kirke, og Kenneth har tatt noen fine bilder av den, den siste tiden. Her er to av dem:
Bilder av den gode snille pusen vår har det også blitt lite av! Her er et vakkert bilde av den vakre stolte hannpusen vår. Nydelig er han!


Lana og Nemi har fått seg et nytt løpested, og vi et nytt favorittsted! Det ligger ved elva, og det er også et svært jorde der som vi kan gå langs så langt som bare det.. Mens jeg forberedte julebord i barnehagen, var Kenneth på tur med de to tullesnuppene. Her er noen resultater fra den turen:


Tuppen og lillemor..De har så stor glede av hverandre disse to!

Hun har et sånt bedårende blikk! God tvers igjennom!

Jeg syns svane er den nydeligste fuglearten vi har!


Så og si umulig å ta stillbilder av Nemi..
Lana derimot er en ekte posør!

Hun er så stolt og glad denne jenta vår!


Nemi er litt større enn Lana nå i høyde.. spennende å se hvordan hun fortsetter å utvikle seg! Vi får oss mange latterkuler av denne krabaten.. hun gjør så mye rart! Har så mange morsomme lyder og fakter.. jeg kaller henne rufsesara, for det er det hun er! Det som er litt farlig er at hun spiser ALT! Ja absolutt alt! Fra plast til gummi, sten og papir.. den matlysten er helt enorm! Noe vi ser er en utrolig stor fordel når det kommer til trenings motivasjon! Hun er et rivjern uten like, lar seg ikke stoppe av noe! Når hun leker, høres det ut som hun skal drepe det hun leker med.. den lyden kan forresten også være utroolig irriterende! Også er hun så kosete.. kan ligge på fanget i timesvis.. nydelig er hun! :) Pelsdotten vår!

6 kommentarer:

 1. Fineste jentene mine det!! :) Nydelige bilder! Kenneth er flink!

  Kjempe godt å høre at det er bedre med faren til Kenneth! Man blir så redd og bekymret når sånn skjer. Håper han blir helt frisk og fin igjen og ikke får flere sånne episoder! Har tenkt mye på dere!

  Mamma hilser så masse også!

  SvarSlett
 2. Takk Hanne :) God du er!! Hilse så masse tilbake til Gro! :) Koselig å treffe henne på butikken her om dagen.. nå begynner det å bli altfor lenge siden vi har treffes merker jeg.. skulle vært med å sett på i morgen.. dogs4all, men har dessverre litt for mye jobb på skuldrene.. kjipt!

  Lykke lykke til i morgen.. håper Marco kan få seg Certet sitt denne gangen!! Nydelige vofsen! Gi han en smask fra meg!

  klem

  SvarSlett
 3. Det har skjedd litt av hvert hos deg i det siste, ja. Ikke greit med sånn plutselig sykdom.

  Det bilde av Påsan var knallbra, synes jeg. Han, Kenneth din, må fortsette å ta bilder. De var kjempefine.

  SvarSlett
 4. Godt at det går bedre med pappan til Kenneth. Kjempe fine bilder!! Veldig fint det nederste av de 2 bildene av n.eiker kirke.
  Ha en fin førjulstid hos dere!!

  SvarSlett
 5. Veldig kjekt å høre at faren til Kenneth er bedre nå! Så mange fine bilder av både kirka, Påsan, Lana og Nemi! :D Ser ut som Nemi og Lana har det veldig kjekt sammen! :) Veldig greit for dem å være to da dere var mye på sykehuset!

  SvarSlett
 6. Heisan! Lana er representert på en bildeserie jeg lagde til standen på Lillestrøm på lørdag! Fikk nydelig bilde av henne og Marco fra Hanne. Ta en titt!

  SvarSlett