søndag 17. januar 2010

Jada, vi er her enda vi!! :D

... selv om det kanskje ikke virker sånn ;)

Litt lite oppdateringer på denne fronten i det siste! Rett og slett fordi jeg har skrivesperre..
Ikke mye nytt å blogge om heller.
Jeg ser med litt misunnelse på dere som har vært på alle disse utstillingene, og gleeeder meg til neste gang vi skal, men det blir ikke før Nemi kan stille i valpeklassen i februar.

Vi har hatt en strevsom måned på hundefronten.. Lana har vært skikkelig tullete, Nemi også.. men hun har lov, kremt.. eller hun har ikke lov, men det er normalt og hun har en unnskyldning for ¨å være rabiat.. hehe

De er veldig rolige og flinke inne nå, og blir det tullball så roer dem seg med en gang vi sier stopp.. da løper Lana til kroken sin der hun skal ha fred, flinke jenta si det!
Problemene oppstår når vi er ute på tur.. neimen ikke lett å holde styr på to villbasser i to forskjellige bånd på en gang.. phu!! Blir sliten bare av tanken.. og IHVERTFALL ikke når vi møter på andre hunder!!!

Jeg ble så frustrert her om dagen at jeg måtte spørre Alex-Sander om han kunne hjelpe oss, og selvfølgelig kunne han det!! Han stiller ALLTID opp!! :) For å gå over på noe helt annet så er det noe av det som skremmer meg litt ved å få valper på Lana.. for jeg kan aldri komme til å kunne være så flink følge opp med mine valpekjøpere som det han er.

Uansett.. FØRST må man få kontroll på det man har tenker jeg! ;)

Vi var å trente på å møte andre hunder sammen med Alex-Sander i dag, og vi fikk masse råd og tips, og bekreftelse på at det ikke er så langt borti natten det vi har drevet med. Gjelder bare å terpe og fortsette der vi slapp i dag.
Nå skal vi ikke stoppe opp å hilse på andre hunder så sant ikke Nemi og Lana er rolige.. noe de aldri er når vi møter andre hunder. Jeg må bli flinkere til å si nei til å hilse på andre når vi er ute på tur. Jeg må nok også bli litt tydeligere i kroppsspråket mitt når noe ikke er greit ovenfor dem.

I januar skulle jeg og Lana vært på agility kurs.. men jeg klarte selvfølgelig å glemme å sjekke mailen min, så hun som hadde med det måtte gi plassen min til noen andre.. Men i mars/april så blir det nytt kurs, og det gleeder vi oss så masse til!!
Nå må det snart skje noe.. kjenner jeg! Har nesten ikke tålmodighet til å vente på det kurset! Skulle ønske det gikk sånne kurs litt hyppigere ;)

Nemi er fortsatt like matvrak.. og nå har hun begynt å forsyne seg av huset (bokstavelig talt).. når vi ikke er hjemme.. her går listeverket i gangen!! arrrg!!! Prøver å legge en ny leke der for hver dag så hun kan ha noe mer interessant å tygge på.. uten resultat..
I julen kjørte hun i seg 150gram lys melkesjokolade, som vi trodde vi hadde gjemt godt nok bort.. det gikk heldigvis bra!! Hun spiser alt hun kommer over, fra ren plast til ja.. huset vårt!!
Den magen må være av stål!!

Vel da sa det stopp for denne gang.. legger ved noen bilder av de to venninnene våre. Bildene er tatt fra Bergen hundeklubb i desember og noe nyttårsaften.Lanablikket - en enorm evne til å sjarmere!

Snusken!


Til slutt et bilde av to jenter som ikke likte
bråket fra rakettene på nyttårsaften i Bergen..
Men de kom seg fint igjennom det :)

.

4 kommentarer:

 1. Så fint å høre litt nytt fra dere!!! Ja, noe skal vi vel slite med, når det gjelder hundene, alle sammen. Da er det kjekt med en oppdretter som stiller opp. De er gull verdt.

  Morsomt å se Lana og Nemi igjen. Nemi er jo blitt så stor og flott.

  SvarSlett
 2. Veldig kjekt å høre fra dere igjen! :D Høres ut som både Lana og Nemi er litt tullete for tiden! Men det er Dixie også... ;)
  Mange koselige bilder av dem! De er så fine begge to! :)

  SvarSlett
 3. Koselig å høre fra denne fronten igjen !
  Det kan være slitsomt å gå med to samtidig i bånd, det har jeg erfart :(( Fint du har Alex-Sander i nærheten. Vi gjorde den idiotiske feilen at Maila fikk hilse på nesten alle hunder da hun var liten, hun var jo så glad i alle firbente. Da hun ble større og vi skulle stramme litt inn på hilsingen startet bjeffekoret. Så nå sliter jeg :(
  Det spesielt når jeg går med begge, for de jager hverandre opp.
  Tren mye passeringstrening nå mens de er unge så går det fint etter hvert :-) Lykke til.
  (Jeg har mange ganger lurt på hvor mye Maila har slukt i seg i oppveksten)

  SvarSlett
 4. Så fine bilder! Likte spesielt bilde nr 1 og Lana hadde et skikkelig koselig uttrykk på det siste bildet. :) Våre hunder er også noe slitsomme når man møter andre hunder. Tydelig at det er en ting som ikke lærer seg selv... Hehe.

  Mamma Lihku hilser forresten og sier at raketter ikke er farlige. Hun brukte nyttårsaften på å denge Aleena ned i snøen mens rakettene smalt i bygda.

  SvarSlett