fredag 21. august 2009

Trist dag i dag...til minne om Ingo

Fikk vite for ca en halv time siden at nabo scheferen vår Ingo døde på onsdag.. Vi bor i en tomannsbolig og har blitt veldig glad i gutten. Noboen hadde satt han ut i bånd på baksiden av vår foreløpig felles hage, og da han kom tilbake lå han død på plenen. Trolig av hjertestans, han var 9 år.

Jeg var ute en tissetur med Nemi da naboen fortalte meg dette, og fikk jeg en reaksjon som jeg ikke var forberedt på. Jeg begynte umiddelbart å gråte.. men gjorde alt for å ta meg sammen, uten det helt store hellet.. Var litt flaut i og med at datteren og svigersønnen hans var der.. jeg brøt helt sammen da jeg kom inn å fortalte det til Kenneth.

Lana var utrolig glad i Ingo.. og hun spretter til vinduet med en gang hun hører navnet hans.. kanskje hun kommer til å merke at noe er annerledes nå.. De var ofte i line sammen uti hagen samtidig. Ingo likte ikke alle hunder likegodt.. med han var helt forelsket i Lana.

Han hadde ett helt fantastisk uttrykk og en utrolig koselig personlighet. Det blir annerledes og rart her uten han.. han voktet ikke bare naboen, men også oss. Logret og var kjempeglad hver gang vi kom en tur bort for å hilse på når vi gikk forbi.
På fredag var vi alle uti hagen, og Ingo lekte kjempefint sammen med Lana og Nemi.. og han koste seg. Jeg fikk masse kos av han da, har faktisk aldri kost så masse med han som på fredag.. og det er jeg glad for nå. Tenker på det som mitt lille farvel til han.

I morgen skal jeg printe ut et bilde av han som vi har, ramme det inn og gi det til naboen. Håper han blir glad for det.


6 kommentarer:

 1. Dette var trist lesing Kathrine! Stakkars, stakkars eieren til Ingo, stakkars deg og Kenneth og stakkars Lana.

  Tenker på dere.

  SvarSlett
 2. Uff så trist. Ikke noe gøy når sånt skjer så brått. Helt uforberedt. Føler så med dere.

  SvarSlett
 3. Så fint at du vil printe ut bilde å gi til naboen din..han blir sikkert veldig takknemlig....er så trist når dyra dør!...

  SvarSlett
 4. Tusen takk, dere er så søte!

  syns så synd på naboen vår jeg.. tenk å komme hjem så ligger hunden din død på plenen.. ikke fikk han være der sammen med han, og ingenting kunne han gjøre.

  I går tenkte jeg på Ingoen som begynner å pipe og jamre seg når det blir leven i "flokken her inne".. for det var ganske så livat. Tenkte at nå reagerer han der inne.. men det gjorde han jo ikke, for han var ikke der...uff!

  vi syns det er veldig trist.. var ute på kveldsturen vår nå.. ingen Ingo, det er ganske rart ja.

  SvarSlett
 5. Så trist. Det blir ett enormt tomrom etter slike gode venner.
  Lana kommer sikkert til å vente på ham.
  Nalle venta i ukesvis på sin bestevenn som døde, det var så vemodig å se.
  De kan føle sorg, det er ikke til å komme fra.
  Godt for Ingo da, at han slapp å lide.

  SvarSlett
 6. Huff, så trist! Både for naboen, for dere, og for Lana... Veldig snilt av deg å printe ut et bilde til dem!

  SvarSlett