søndag 23. august 2009

Nemi på bytur

I går var vi først i Lier på jorde, så Lana og Nemi fikk løpt og trent på innkalling.
Nemi er ekstremt flink der.. Lana er ekstremt dårlig! Hun kommer når hun selv vil hun, har hun funnet ut, egentlig for lenge siden.. og sånn er hun i grunnen når det gjelder alt.. og det er en del av det som gjør Lana til Lana..
Hun er en veldig egenrådig og bestemt frøken. Noe han dommeren på MH testen presiserte! Hun er en stri og tøff hund! Det har hun vært fra første stund. Vi har jobbet og jobbet med henne.. og har igrunnen kommet veldig langt syns vi. Hun har perioder der hun er eksemplarisk, gjør alt vi ber henne om.. da blir jeg så stolt! Så har vi perioder der vi sliter litt mer. Nå får hun snart løpetid, og dere kan tenke dere til resten :)

Nemi er helt annerledes! Hun er så lett å trene med. Hun kommer HVER gang vi roper på henne! Og vi håper det fortsetter på samme viset! Da kommer oppdragelsen til å gå som en drøm! Hun tar ikke dukene lenger, hun tar ikke dokosten lenger, har blitt helt stueren så og si allerede, og er utrolig lett å roe ned..

På ettermiddagen dro Nemi og jeg med bussen inn til byen, der traff vi en venninne. Vi gikk en tur på cafe, men det er mye bråk i drammen denne helgen med elvefestival.. så bestemte oss for å gå hjem til henne etter en kaffe og en is. Vi satte oss i en park med pledd, pepsi max, og litt potetgull og skravla. S¨å dro vi hjem til venninnen min, og Nemi fikk løpe fritt i hagen der. Hun sovnet kl halv ni og sov til vi skulle dra hjem. Nemi taklet alt veldig fint. Lå å sov på gulvet på veien inn, og på veien hjem igjen sovnet hun på fanget mitt. Det ble en lang dag for lille jenta. Vi var ikke hjemme før elve.. Mange ville hilse på henne, og det syntes Nemi var helt topp! Noen tok bilde av henne både i byen og på bussen.

Neste uke skal en dame prate med Lana og Påsan. Hvis det kommer noe positivt ut av det så kanskje jeg legger deler av samtalene ut her :) Blir det positivt så blir det nok en sånn samtale med Nemi også etterhvert som hun vokser seg til.

Her er litt bilder, noen innomhus og noen fra da vi var på jordet i Lier i går :)


Er det noe mat å få tro?? Nemi har så mørke
øyne at det er vanskelig å fange dem i kamera!

Deilig å ligge på de kalde flisene å kulan ;)

Oppstillingsbilde.. Lana i en meget stusselig drakt fortsatt

Gode gode valpemage!!!

Kosestund :)

Lana er lykkeligst utomhus ;) Gladjenta vår!

Jippi!!! Innkalling! Her kommer vi!!

Se så søt jeg er!

Vakre meg! :)7 kommentarer:

 1. Flinke Nemi!!! Hun høres ut som en drøm. Og Lana er vel som de fleste lapper, VELDIG trygge på seg selv og selvstendige.

  Fin miljøtrening når det var ekstra mye bråk i Drammen. Og ser ut som hun taklet det bra.

  SvarSlett
 2. Kan godt forstå at det var mange som ville ta bilde av Nemi hun er virkelig søt, like søt som "storesøster". Flink jente er hun også som kommer på innkalling, så bra at hun ikke tar alt etter Lana da;-D

  SvarSlett
 3. Så fint beskrevet Kathrine. Jeg vet om flere lappiser som gjør som Lana - akkurat som det passer dem;o) Så blir jo de positive periodene desto mer positive da. Nemi høres jo ut som en drøm. Så gøy.

  Kjempeflink med miljøtrening er du. Nemi kommer til å blir en trygg og god hund tror jeg.

  Lana har forresten handlet drakt i samme butikk som Milli.....;o)

  SvarSlett
 4. Bare hold det ved like! Marco var akkurat som Nemi, kjempe flink i alt.. Men jeg trodde sånt bare varte evig jeg.. haha.

  De er helt nydelige begge to! Og store personligheter på hver sin måte! Lana er jo verdens herligste gale godjente og Nemi er jo bare helt herlig!!

  SvarSlett
 5. Høres ut som Nemi er veldig enkel å trene! Kommer hver gang når dere roper på henne allerede, og oppfører seg perfekt i byen med mye bråk, og på besøk! Så flink hun er! :)

  Dixie er nok mer som Lana, og gjør det vi ber henne om når det passer henne... ;) Men det virker jo som dere har fått lært Lana også myyye, så flink som hun for det meste høres ut! :)

  SvarSlett
 6. Ja Nemi har hvertfall et veldig godt utgangspunkt!! Så må vi jo bare fortsette å utnytte det til det fulle! Hun er jo utroolig kosete og, noe ikke Lana var i det hele tatt, hun hadde nemlig ikke tid til å kose, skulle bare putte alt i munnen og leke og ødelegge og tisse i sengen osv.. hehe.. ikke rart vi hadde ett traumatisk valpebilde i hode vårt før vi fikk Nemi ;)

  Men ja, Lana ER veldig flink, har blitt bedre og bedre. Må ikke glemme at hun fortsatt er i puberteten. Lana er en fantastisk hund på alle måter og ville ikke hatt henne annerledes! Hun har en utroolig unik personlighet, som vi skal ta vare på. Lana skal få lov til å være Lana. Oversosial til tusen, bestemt, tøff og selvstendig. Men vi skal ikke la være med å trene henne likevel ;)Hun må bare trenes i det hun liker, så får vi veldig mye gratis ut av det har jeg merket :)

  SvarSlett
 7. Jeg syns du er veldig flink med hundene. Veldig bevisst. Så er det jammen noen herlige jenter du har også!
  Nalle var heller ikke særlig kosete, trodde det bare var han som var slik...

  Det blir spennende med dyretolken,da! Håper det blir en fin opplevelse :o)

  SvarSlett