onsdag 26. august 2009

Brev fra Nemi:


I går mistet jeg 4 tenner, to oppe og to nede.. alle sammen midt på foran i munnen.. så nå er det ett stort hull der, og det klør fryktelig mye!! Jeg må bite på noe!! Godt at matmor har kjøpt et sånt blått bitebein i gummi.. ellers så tygger jeg på benken som står i gangen, kantene der er utrolig gode å tygge på! Jeg tar det jeg finner jeg......

Jeg er snart like høy som storesøsteren min, men kroppen min er litt kortere og litt mere klumpete.. syns det er litt vanskelig å få hele kroppen med meg noen ganger.. så det hender jeg faller litt, men pyttpytt da bare piper jeg litt, så får jeg en klapp på hode av matmor, så løper jeg etter Lana igjen. Jeg syns det er gøy å gjøre akkurat sånn som Lana. Det er gøy å henge i de tustene som er i nakken hennes også! Det liker ikke Lana, men Lana er jo veldig snill og lar meg få lov til veldig mye. Matmor og matfar blir sint når jeg plager Lana hele dagen..

Hver dag får jeg oppleve noe nytt.. nesten da.. det hender at matmor og matfar er sliten etter de har vært borte hele dagen, og da går vi bare der jeg har gått mange mange ganger før.. men de har med seg deilig godteri som jeg får hvis jeg er flink å gjøre sånn som jeg tror at de vil jeg skal gjøre, og da blir det jo morsomt! Og matmor og matfar er så glade og lager masse morsomme lyder som jeg liker å høre :)


Jeg glemte å si at det jeg liker best er å bjeffe, det er så gøy å høre på stemmen min!! Den er så fin! Og nå har den blitt mørkere, så da slipper jeg å gjøre den til sånn som før. Matmor og matfar liker ikke at jeg bjeffer.. det vet jeg, men jeg liker å erte dem når de kjefter på meg.. da bjeffer jeg bare mer. Helt til de kommer bort og legger meg ned.. det er ikke så gøy! Da slutter jeg, og da får jeg masse kos! :) Fanget til menneskene mine er forresten veldig gode å ligge på.. bløte! Noen ganger sovner jeg når de stryker meg på hode.

Nå skal jeg få mat, så nå må jeg stikke! Jeg må jo rekke å danse for matmor først! Da blir hun så glad, og det er det beste jeg vet! At matmor blir glad :)


6 kommentarer:

 1. Jon og resten av Lihkuflokken26. august 2009 kl. 12:50

  Koselig! :)

  SvarSlett
 2. Hei Nemi. Så fint du har det hos folkene dine. Og så flink ei jente du er, nå begynner du å bli stor. Høres ut som du er en etekrok også.

  SvarSlett
 3. Ja slik er det å være liten hundevalp :o)

  SvarSlett
 4. Hei på deg Nemi! Morro å høre åssen du har det! Men du må være snill med store søster!!
  Misunner deg det å ha noen å leke med hele tida!! Det bor jo masse hunder rundt her men det hadde vært skikkelig kos å ha en storesøster/bror!!
  Stor nuss på nesa til dere Lana og Nemi fra Roxie!!

  SvarSlett
 5. Du ser sikkert morsomm ut der du tusler rundt uten tenner og prøver å gnage på mors stolben!
  Hehe...men snart kommer det ut store nye tenner, bare vent å se....Og da kan du vikelig gnage på møblene ja!
  Jeg måtte slutte med det, for når jeg gnagde på møblene, så fant mor frem den "dødskjedelige" hundesengen...huff, der er det ihvertfall kjedelig å ligge...så nå lar jeg bare vær å gnage, og så kan jeg ligge hvor jeg vil!

  SvarSlett
 6. Så kjekt å lese om hva du driver med, Nemi! Du høres litt ut som meg, da jeg var på samme alder! ;) Gnagde på det jeg fant, for det klødde sånn!

  Bjeffing synes jeg også er ganske gøy, selv om de andre huset ikke er helt glad for det... Det trenger ikke å være noe å bjeffe på, for stemmen min er nemlig også så fin!

  Du er heldig som har en storesøster du kan plage! :) Hilsen Dixie

  SvarSlett