fredag 28. august 2009

Brev fra Lana:

Hei, mor ba meg si noen ord før jeg drar :)

Om en time skal jeg dra ut på landet til broren til far, min menneskelige onkel Andrew, mor og far syns det er veldig rart at jeg skal være borte noen dager, for vi har ikke vært borte fra hverandre i mer enn en og en halv dag i løpet av mitt lille 20 mndr lange liv.. Men jeg GLEDER meg! For Andrew bor midt i skogen og der kan jeg løpe masse fritt! Han pleier å ta meg med på lange turer på fjellet og det liker jeg godt! Det skal dessuten bli godt å få litt fred fra det lille, og noenganger litt irriterende vedhenget mor og far har tatt i hus..

Ja, Nemi heter hun, som dere sikkert har fått med dere.. skal øve seg på å ikke være sammen med meg hele tiden, det er derfor jeg drar.

I går var vi på tur med oppdretteren min, og han hadde med seg alle hundene sine. Til sammen var vi 10 hunder, og vi løp på ett stort jorde, spiste litt elgemøkk, badet litt og lekte masse! Da vi kom hjem var vi veldig slitne og sovnet med EN gang! Lillesøsteren min datt ned på gulvet, og far fikk henne nesten ikke med ut for å tisse litt før natta!

Jeg har begynt å bli litt glad i vedhenget jeg.. det er morsomt å leke med henne. Så nå får hun også lov å ligge i sengen min hvis hun er snill å ikke tisser i den, også vil jeg helst ikke ha noe gnæging.. fryktelig irriterende at hun skal bite på alt mulig! Jeg holder meg langt unna når hun begynner på møblene, for da vet jeg at det blir bråk!

Men i helgen.. ja da blir sengen med meg, så får hun ligge på gulvet eller i den dårlige ikeasengen sin.. bryr meg ikke så veldig egentlig! Hun bør bare ikke ødelgge noen av lekene MINE, ja for de er mine! Og det er jeg som bestemmer over de!

her er noen bilder av tannløse søster.. også ett av meg og henne, blir jo litt bilder av borrelåsen, hun er jo veldig søt da.. og ny for oss, så det er jo stas! For min egen del er det er greit å ikke bli plaget med den blitsen hele tiden! Jeg er dessuten nesten naken for tiden.. liker best å vise meg fram når jeg har hele den flotte pelsen min på meg!

Ha en fin helg alle mine venner! Shalom.. ;)

Jeg syns jo at hun er litt søt da..

haha, er det rart at jeg syns det er deilig å slippe disse bildegreiene?

Se, jeg er ganske snill.. for jeg har egentlig klaustroforbi..

4 kommentarer:

 1. Så godt at du liker "vedhenget" da Lana...for det er vel like greit..du blir vel neppe kvitt henne...så elsk henne istede du!

  Så lurt av deg å ta en ferie så ikke Nemi skal bli så avhengig av deg...du får kose deg hos Onkel da!

  SvarSlett
 2. Du er jo utrolig heldig da som får et lite pusterom fra vedhenget, skikkelig fjellferie med onkel og masse frihet.
  Nemi kommer helt sikker til å savne deg mye, kanskje du kommer til å savne henne også ? (bare bittelitt?)

  SvarSlett
 3. God tur!
  Det hender man må bort, for å skjønne hva man har, ja ;o)

  SvarSlett
 4. Så kjekt at du er blitt så glad i "lillesøsteren" din, Lana! Men det blir nok deilig med en liten ferie fra henne også! :)
  God tur! :D

  SvarSlett