tirsdag 1. september 2009

Dyretolk

Det skal sies at jeg er skeptisk.. jeg vet ikke om jeg skal tro på dette, men det har jo vært litt artig å gjøre dette for morro skyld. Om det var verdt det??.. hmm.. vet ikke helt, syns kanskje ikke det, det kostet en del mer enn jeg fikkk tilbake. Jeg ble ikke mye klokere, men forventet ikke det heller på grunn av skepsisen min. Men det var gøy. Mye av den informasjonen som kom kunne nok stemt på hvilken som helst hund og katt.

Lana: Mye stemte veldig bra, som at Lana elsker å hilse på nye mennesker, og at hun syns det er kjempe morsomt med besøk! Hun så at Lana trente freestyle, og at det var gøy, men at hun også ble sliten. At hun har mye jaktinstinkt. Hun sa at Lana kan bli god i sporsøk. At hun vet at hun er pen, og at hun elsker all den oppmerksomheten hun kan få. At hun heller ville gå med sele, ikke bånd. Har vondt i nakken...
At hun har stor respekt for Påsan var (noe som kanskje ikke stemte så godt). Hun sa at Lana syns at tørrfor er kjedelig, at hun ikke liker det og heller vil ha rått kjøtt.. (stemmer veldig bra!)
At hun ikke liker å være alene hjemme, det kan bli veldig lenge noen ganger. Hun føler seg veldig høyt elsket. Hun så en stor hundeseng som Lana liker å ligge i (Lana sin seng er ganske stor), men at hun også kan kjede seg litt i den. Hun sa at Lana liker og vise oss at hun KAN! (hvilken hund gjør ikke det). Insektsjakt kom tydelig frem, og konkurranse. Hun så en veps, og hørte et NEI! i forbindelse med dette, og at Lana ikke forstår noe.. (?)

Påsan: Han liker friheten, ting må skje fort. Må få mat fort (dette stemmer ganske bra med at han stikker hode ned i matskålen å begynner å spise før maten er på plass). At han er lysømfintlig?? Hun så ett stort vindu med persienner i. det har vi både her og der vi bodde før. Han vil at disse skal være igjen.
Hun så to personligheter. Den ene en overlegen tilbaketrukket side, og den andre en meget sosial og kosete side. Alt på hans premisser, det skjer når han selv vil (det stemmer).
At han elsker fugler. Hun fikk et bilde av han med en levende fugl som sprelte inni munnen, og et bilde av stolthet (fanger fugler til den store gullmedaljen). Hun fikk at han ikke liker forrandringer, og fikk at det var noe nytt, en forrandring som nylig hadde skjedd.. og at han syns det gikk greit. (kanskje det var Nemi? hehe..)
Hun fikk fram at Påsan syns det er gøy å erte Lana, men at han ser at det ikke alltid er like smart. Det kan bli litt voldsomt noen ganger.. (dette stemmer). Han syns det er nedverdigende å være i buret sitt, og han liker ikke å kjøre bil, men han blir med. (Påsan spreller og stritter imot alt han har når vi skal ta han inn i buret). At han er sjefen i nabolaget (har sett at han jager noen katter innimellom). Hun fikk at han liker livet, friheten og familien sin. Hun fikk også at katteluke er supert (Vi har ikke katteluke, men har tenkt en del på det).

Helse: Påsan har smerter i venstre skulder og det stikker i ribbena. Hun fikk en skjevhet i bakre del.. Lana har smerter i nakken, stråler opp i hode, og i magen ved midjen. Hun fåreslo osteopat.

Dette er det jeg husker fra samtalen.. det var noenting som ikke stemte, men det husker jeg selvfølgelig ikke alt av.. vi husker som regel det positive når vi er positivt innstilt, men hun skulle sende oss samtalen i posten.
Mine tolkninger er at veldig mye av det er basis hund og katt.. altså sånn er de fleste hunder og katter
8 kommentarer:

 1. Artig å lese om dyretolken. Leser om ganske mye slik nå om dagen! Noe stemmer veldig bra og noe ikke fult så bra!! Men artig å høre og lese om!! Ha en fin uke!!

  SvarSlett
 2. Morsom lesing og sikkert en artig erfaring for deg....

  SvarSlett
 3. Dette var morsomt å lese om Kathrine. Jeg tror du har en sunn skepsis jeg, og selvom jeg ikke kjenner Lana og Påsan, så er jeg enig med deg i at her er det mye som er generelt for hund og katt (jeg har til dags dato enda til gode å møte en katt som liker å kjøre bil evt. misliker å fange fugl...). Det var kanskje ikke noe konkret å forholde seg til, som kunne bevise at dette stemte?

  SvarSlett
 4. Enig i at dette var noe overfladiskt og helt normalt...hadde vel stemt på mine også det der...Hadde vært bedre visst dyrene hadde noen spesielle ting som ble nevnt....Men moro er det jo å høre uansett...er det lov å spørre hvor mye en slik seanse koster?

  SvarSlett
 5. Ja det var mye generell info som passer på alle, og det ble jeg egentlig skuffet over.. For det koster 550 pr snute.. så det var ikke verdt det.. men jeg fikk nysgjerrigheten tilfredsstilt.. nå vet jeg hvordan det var å prøve det :) Og jeg kommer ikke til å prøve flere ganger. Dyretolken vi brukte var ikke så heldig med våre dyr, men jeg velger å tro på det hun sa om at de har det bra :)I utgangspunktet hadde jeg håpet at jeg fikk en masse typiske Påsan og Lana historier med navn på andre i deres omkrets og lignende, og at deres personlighet kom fram.. men det gjorde de ikke. Hvertfall ikke noe utpreget.

  SvarSlett
 6. Kathrine: Man trenger ikke være dyretolk for å forstå at Påsan, Lana og Nemi har det bra:o) Det har selv jeg skjønt for lenge sia'!

  SvarSlett
 7. he-he, akkurat det har vi alle skjønt, Gry.
  Jeg er fortsatt skeptisk til "samtalen" likevel.
  Men jeg beundrer hukommelsen din!

  SvarSlett
 8. Det er det lov til å være Nøve :) Ikke alle tror på det overnaturlige, så langt derifra.. og jeg er en tviler.. og må si jeg tviler enda mer etter dette :) Kenneth tviler ikke lenger, han er overbevist at det bare er tull..

  SvarSlett