fredag 31. juli 2009

Oppdatering :)

Her går det unna om dagen!! Nemi har blitt husvarm, og det betyr full fart når hun ikke sover! Merker at det er på tide å begynne treningen nå! Hun er en søt liten frøken, men jammen er hun en tøffing også!! Og bjeffe det KAN hun ;) hehe.. så da kan dere sikkert forestile dere hvilket leven vi har med å gjøre ;)

Hver natt er det ut å bæsje kl 04.00.. og da begynner hun å leke når hun kommer inn igjen til min store frustrasjon! Lana sov alltid hele natten igjennom fram til hun våknet i 8 tiden.. men ikke denne lille frøkna! Så er litt trøtt på jobb om dagen hehe.. Blir spennende neste uke for da begynner Kenneth i jobb også. Så da blir det alene hjemme tid for de to.. vi får bare gjemme alt som kan gnages i stykker :)

Vi var en tur i byen på onsdag, og Nemi var kjempeflink! Hun syns det var veldig spennende! Hilste på alle som ville hilse på henne, og det var mange! Hun satt å betraktet livet til hun ble lei, da gikk vi tilbake til bilen. Neste gang skal vi utforske litt mer tenker jeg. Noen kom bort å tok bilde av henne, og noen ville ha Alex-Sander sitt oppdretternavn så de kunne søke på det på nettet. Så kanskje har hun vært god reklame ;)

For de som lurer, det er litt tøft med en unghund og en valp i hus sammen... Lana er jo fortsatt veldig leken og aser opp Nemi.. og sammen blir de en virvelvind!! Lana er flink da.. roer seg når vi gir henne beskjed.. men når hun først har ast opp den lille valpeklumpen så er det ikke lett å roe henne igjen.. hehe.. valpekurs neste tenker jeg :)

Det som er deilig denne gang er at jeg vet at dette går over.. heldigvis! :) Så nyter det litt også da.. hun er jo bare sååå herlig!

Sånn.. da skal jeg opp å lage pizza.. Nemi skal få litt sein middag i dag.. også er fredagskvelden her :)

Ha en god helg alle sammen!

7 kommentarer:

 1. God helg!
  Kanskje en god ide å gi Nemi kveldsmaten seinere? Mulig dere klarer å utsette bæsjeturen litt. Men ho er flink,da!
  Riktig, Kathrine - NYT TIDA!

  SvarSlett
 2. God helg til dere!!
  Nemi er jo bare nydelig da. Det å sove hele natten kommer nok.
  Vi ses på Biri?

  SvarSlett
 3. tja.. vi har begynt å gi henne den litt tidligere, men tror vi må gi henne den enda tidligere sånn rundt seks tiden.. så kanskje bæsjen kommer før leggetid ;) hehe

  Vi skal ikke på Biri vi.. vet ikke engang hvilken helg det er hehe.. Når er det? Kunne jo kommet en tur bare for å være sosial :) neste helg skal vi på oppdrettertreff! gleder oss veldig til det. Alex-Sander har leid inn en freestyle dame og en som driver med rallylydighet :):):)

  SvarSlett
 4. Det er så gøy å lese om hvordan det går med dere:o) Spennende i neste uke, når Kenneth også begynner på jobben.

  Biri er til helgen, så da er vel dere på opprettertreff. Milli er nå like avrøytet som Lana var i Drammen... Halen til Milli ser ut som en liten gren med granskjegg på.... Vi har ikke de store forventningene denne gang, da Milli antar mer og mer fasong av en hare (lange bein og lite pels), men det er ikke så farlig, vi kommer til å treffe mange flotte folk og hunder. Synd dere ikke skal dit!

  SvarSlett
 5. Moro å lese, forstår at dette sikkert er et slit! :D Men det går over om et par år, hehe! Vi hadde jo to valper/unghunder i leiligheten i tillegg til 2-årige Lihku for to-tre år siden, så jeg har nok en ide hvor slitsomt det kan være. ;) Men det er godt at de kan avreagere med bitinga på hverandre egentlig. Her i huset var det Lihku som fikk gjennomgå mest av Aleena og Borghill (berneren vi også bodde med). ;) (Halsen til Lihku ble IKKE akkurat utstillingskvalitet etter all gnaginga fra de to slitsomme valpene!)

  SvarSlett
 6. Så moro å lese om Nemi og Lana. En slitsom, morsom tid dere har. Det skal det jo være:-)

  Smart å regulere måltidene litt. Kan være greit å få litt søvn når begge skal på jobb. De er flinke til å vender seg til nye ting synes jeg.

  SvarSlett
 7. Gry: Lana er enda mer nedrøytet nå.. hun har ikke NOE underull.. ser rimelig tynn og tjafsete ut.. hehe :) Lykke til på Biri, Milli er vakker uansett hun! Og dommerne må som sagt ta hensyn til at det er sommer vel..? Dumt at vi ikke kan komme å se på..

  Jon: Godt med noen som kjenner seg igjen.. hehe. Men når sant skal sies, Lana er også veldig flink med urokråka :) Men tror nok hun blir litt lei innimellom.. i dag ville hun faktisk ut i hagen.. da satt hun i stolen sin, og der satt hun i en og en halv time.. hehe :) Vi nyter tiden også.. innimellom med litt frustrasjoner, men de er jo bare så herlige! Nemi har gått rett i hjertene våre! Lanas også :)

  SvarSlett