lørdag 1. august 2009

JIPPI!!!!

Hvor er Nemi??? Kan dere se henne?

Tempo i huset kan man si ;)

Nemi i hagen :)

Nemi sov til kl 08.00 i morges.. ingen uavbrutt søvn på noen av oss i natt! Da gikk jeg ut med henne, og hun sovnet igjen når vi kom inn igjen.. og våknet igjen 09.30!!!! Så i dag har vi vært både tålmodige og utvilte hele gjengen :) :) :)

Vi reiste til Semsvann i Asker.. der har de en ganske stor innhengning hvor hunder kan løpe fritt sammen og kose seg i natursjønne omgivelser.. ved vannet og alt. Vi var veldig spente på hvordan det skulle gå med Nemi.. det pleier å være en del hunder der, og vi tenkte at sosialisering på denne måten kanskje var i tidligste laget!

Vel, i begynnelsen var hun litt skeptisk, og holdt seg helst innad til beina våre.. men etter hvert når hun så at de andre hundene bare var snille og ville leke, så løsnet hun litt. Bade gjorde hun, svømte til og med! Lana hadde utroolig godt av en skikkelig løpetur og lekte som bare det med de andre voksne hundene. Tror hun syns det var deilig! Hun brydde seg ikke om Nemi i det hele tatt! hehe..

Vi fikk så mange komplementer for begge to! Var artig å få så mange av Lana også.. skulle nesten tro at hun falt litt i skyggen til en valp, men nei.. selv ikke i nedrøytet tilstand :) Hun ser nesten ut som en border collie nå :)

Da vi skulle gå fikk vi Lana med oss, og Nemi er da selvfølgelig i hælene på Lana som alltid.. De sto å venta så fint ved porten.. Så fant Lana ut at -"dette gidder ikke jeg" så hun stakk ut i en åker av høye gressstrå med Nemi i hælene.. Lana var jo grei å se.. og hun kommer jo når vi roper på henne og.. men Nemi fant vi ikke igjen.. det var som å lete etter en nål i en høystakk.. Hørte henne pipe og bejffe av og til.. hun fant ikke oss og vi fant ikke henne.. Lana er veldig flink til å søke, men hun gadd ikke å lete etter Nemi.. hun bare fartet rundt med de andre hundene der og koste seg.. Etter 10 min fant vi henne.. kjempeglad og gjensynsgleden var stor! Jeg var så redd for at hun hadde hengt seg opp i noe for hun hadde kobbelet på seg.. Men det gikk bar! Og uten varige men så det ut til :) Nå ligger de begge og sover. Kenneth og jeg tar oss hver sin Carlsberg og nyter stillheten!


6 kommentarer:

  1. For ei flink jente. Sov hele natten. Kanskje det hjalp å gi henne kveldsmaten litt tidligere. Det var nok deilig for dere.

    Ikke greit å være liten i høyt grass. Tenker hun var fortvilet som ikke fant dere eller Lana. Men nå kommer hun nok aldri til å forsvinne fra dere noe mer.

    SvarSlett
  2. hehe.. ja kjempeflink! I dag fikk hun maten sin enda tidligere, og nå har hun gjort i fra seg for kvelden også.. så da får vi håpe at vi får sove til kl 08.00 uten å avbryte søvnen i natt også :)

    Håper hun fikk seg en liten lærepenge ja :) Hun er veldig tøff.. så det spørs, men kanskje.. :)

    SvarSlett
  3. Morsomme bilder Kathrine. Jeg skimter så vidt rampejenta under storesøsteren sin:o)

    Så flott men en sånn luftegård ved Semsvann. Der er det kjempeidyllisk både for folk og dyr!! Jeg har vært der masse (før luftegårdens tid). Det var jo kjempebra at dere fant Nemi, storesøster Lana synes vel det var greit med noen på sin egen alder også:o)

    Jeg tror Milli er på røytestadiet til Lana, hun kjennes ut som om hun har høy til pels og er hard og rar å kose med, i tillegg virker jo beina rimelig lange, når hun har så sørgelig lite pels, men vakre er de både Lana og Milli, med og uten pels:o)

    Håper dere får sove lenge i morgen også:o)

    Fortsatt god helg!

    SvarSlett
  4. Påsan er fin :o)))
    Og det er såvisst hundene dine også! Nemi fikk seg nok en slags lærepenge - stol ikke på storesøstera di men bare deg sjøl...
    Håper dere får en god natts søvn hele gjengen!
    Ps. gleder meg vilt til å se Millis Biri-look igjen ;o)

    SvarSlett
  5. Så fine bilder! Så artig at dere har et sted å reise til som hundene kan løpe fritt.
    Stakars Nemi som var i det høye grasset uten å se noen. Hun kommer nok ikke til å reise så langt fra dere, så gant hun nok ut at hun må nok stole på seg selv og ike bare dilte etter store søster!!
    Ha en fin uke!!

    SvarSlett
  6. Gry og Gry: Ja det er veldig fint der!! men det er jo litt langt å reise ofte, men innimellom gjør vi det :)

    Milli sin Gry: Hehe, da er nok Milli på samme røytestadie som Lana, hard og stiv pels høres veldig kjent ut ;)
    Vi fikk sove til 08.00 i dag også.. men Kenneth hadde visst vært oppe i natt for Nemi hadde tisset i sengen til Lana.. Lana var veldig frustrert over dette.. hun ville jo ikke ligge i tisset til Nemi, så hun fikk lov til å ligge i sengen med oss. Da ble hun veldig fornøyd! :)

    Nøve: Ja er han ikke fin!! :) :) Kosepusen til mammaen sin det.. hehe.. og bare meg som får ha han på fanget.

    SvarSlett