mandag 27. juli 2009

Nemi vokser og er flink jente!

Så fort de vokser disse valpene.. helt utrolig!

Nemi har blitt veldig fort husvarm og trygg. Nå er det som om hun alltid har vært her :)
Det går i ett! Dere vet, sove, tisse, leke, tisse, spise, tisse, bæsje, tisse litt på gulvet eller i bagen til mamma også hele regla om igjen.
Nemi er mye roligere enn det Lana varda hun var valp, det skal hun ha. Når hun sover så kan jeg støvsuge uten at hun våkner. Når Lana sov så kunne ikke katta gå forbi en gang uten at hun våknet.. hehe.
Nemi er så flink! Har lært seg at katta, han får hun ikke lov å løpe etter. Flink jente, legger seg bare ned like ved siden av han. Så Påsan liker Nemi bedre enn Lana allerede.. hehe.

I dag har Nemi lært seg å hoppe opp i sofaen, til våres frustrasjon.. og hun syns det er fantastisk morsomt, så morsomt at hun må gjøre det om og om igjen.. selv om hun alt har forstått at det visstnok ikke er lov. Lana fikk lov en periode, men nå er det stopp! To hunder oppi der er en for mye! Sofaen er ny jo! Vi har vært noen turer i skogen, og Nemi har badet, og hun har svømt!

Vi har ikke begynt med så mye trening enda, hun må jo få bli ordentlig godt kjent med sitt nye miljø først. Hun har lært seg ett par grunnregler.. ikke spise sko, at mørkt toneleie betyr nei, at det ikke hjelper å bjeffe og gråte når vi spiser mat. Hun får ikke likevel.. hehe.. ja, hun har lært seg at hun heter Nemi :D At se oss inn i øynene betyt godbit.. men kontakt tror jeg Alex-Sander må ha trent på før vi fikk henne, for Nemi ser oss inn i øynene lenge og mye av gangen uten problemer. Hun er et sjarmtroll!

Det vi har lært oss om Nemi er at hun er skikkelig kosete! Lana derimot, koste ikke i det hele tatt.. vi måtte tvangskose henne. Det slipper vi med denne jenta! Skal nevnes at Lana har blitt enormt kosete i nesten voksen alder.. og hennes intense vesen er helt borte, tilbake sitter vi med en bedagelig glad og sosial jente, som er flink, flink, flink og atter flink! Det som er igjen med henne sitter hos oss menneskene.. litt trening på innkalling gjenstår!

Lana har blitt alt vi har drømt om, men hun var en stri valp, dog en veldig morsom og glad valp. Mye av det jeg savnet hos valpeLana er i valpeNemi, og det er skikkelig deilig å slippe og trene frem de tingene der! Alex-Sander skjønte lite når vi fortalte det om Lanas antikosete valpetid, for alle hans valper har visst vært veldig kosete. Lana var bare leken hun. Lek, lek, lek for alle pengene.. hehe :) Hennes mission i livet trodde hun var å fange pus.. dakar Påsan, var ofte full av blod når Lana mistet tennene sine.. og det så skikkelig groteskt ut.. hvite blodige Påsan. Men det var bare blod fra Lanas munn heldigvis :)

Ja det er artig å se på de store forskjellene deres! Blir morro å se hvordan Nemi utvikler seg!
Oppdatering kommer gjevnlig.

Lana er forresten storfornøyd med sin nye tilværelse! Hun simpelthen elsker den ber hun meg hilse dere å si :)


"Vi lister oss så stilt på tå".. så ikke rampenungen skal våkne ;) hehe

Nemi slapper av på verandaen ;)

På fredag hadde vi besøk av min onkel og tante
og min kusine som falt pladask for denne lille uskyldigheten :)

5 kommentarer:

 1. Ser ut som det går strålende hos dere. Og så moro med to lapper, da. Nemi er jo bare vakker, og de kler verandre så fint.

  Det er sikkert moro å sammenligne de to. Skal bli spennende å se hvordan fargene hennes blir etterhvert.

  SvarSlett
 2. så bra at det går så fint! De er jo helt nydelige begge to. Nemi så søt der hun ligger på verandaen. gleder meg til det er vår tur! ;)

  SvarSlett
 3. Så fint med en rapport fra deres nye hverdag med vakre Nemi, så gøy at alt går så bra! Jeg må le når du skriver om Lana Kathrine, det er som å lese om Milli! Milli skulle leke, leke og leke! IKKE kose! Da gikk hun å la seg for seg selv, og flyttet seg hvis vi ville kose med henne (det ble en del tvangskosing på Tjøme også;o). Nå er hun kjempekosete og krabber gjerne opp i fanget:o) Heldigvis, vi lurte på om vi skulle tilbringe de neste 10 årene med å løpe etter henne med favnen vid åpen:o)

  Så gøy at Lana storkoser seg med Nemi, dette går jo aldeles strålende:o)))

  SvarSlett
 4. Artig å følge dere! Er det ikke morro med 2 hunder i huset, og så forskjellige! Samme gjelder Honey og Arja også! Lykke til!

  SvarSlett
 5. Maila var heller ikke særlig kosen da hun var valp, nå blir hun tre år i august og er blitt utrolig kosete. Hun setter seg ved siden av legger ørene litt bakover, "smiler" og gir labb da vil hun kose. Det beste er å bli klødd på brystet og under magen.
  Kjekt for Lana å få en søster, de har allerede blitt gode venner forstår jeg.
  To nydelige hunder med hver sin sjarmerende farge ;-D

  SvarSlett