tirsdag 9. juni 2009

Vågå :)

Gleder meg som en liten unge til vi skal til Vågå og MH- teste Lana og 9 andre finske lapphunder fra Alex-Sander sitt oppdrett!! Blir en utrolig morsom og lærerik opplevelse har jeg følelsen av! Så etter helgen kommer oppdateringer fra den begivelsen.
Alex-Sander skal også ta meg seg valpene, og det gleder jeg meg også uendelig mye til! Da får jeg jo se på de mange ganger og lenge av gangen.. hehe :D

Har forresten drevet litt slektsgranskning i dag.. vært å tittet litt på Lanas farsside :) Lanas oldemor viser seg og være en skikkelig pelsdott! Ser nesten ut til å være en hannhund.. eller hva syns dere?


FIN UCH Fidelis Gloria


10 kommentarer:

 1. DET var pelsdotten sin ja;o) Himmel og hav, Lana har litt å slekte på i grunnen.

  Det blir veldig gøy å høre om hvordan dere har hatt det i helgen!! Jeg forstår godt at du gleder deg!! Lykke til:o)

  PS. Husker du å sende meg bildene ved anledning Kathrine, jeg synes de var så fine:o)

  SvarSlett
 2. Hei på dere! Mye pels på den hunden ja!! Nå ? jeg sikkert veldig dumt men hva er MH-test?

  Jeg har ikke så veldig ine i alle hunde fortegnelser.

  SvarSlett
 3. For en utrolig flott tispe. En skikkelig god gammel type det der. Hun ser jo såklart mye større ut på bilde enn det hun egentlig var tror jeg. Synes hun var veldig feminin jeg da. hehe.

  Gleder oss til Vågå!

  Gry:
  MH test står for Mentaltest Hund. Det er en test hvor de gjennomgår mange momenter for å få et bilde av hva som bor i hunden. Er obligatorisk for å avle på en god del bruksraser. Å teste finske lapphunder er mer uvanlig, men det blir veldig interessant å se hva som kommer ut av den. :)

  SvarSlett
 4. Litt av ei dame å slekte på det der :o)
  men det er jo ikke så veldig praktisk i sommervarmen,eller "kler" de rett og slett varmen ute??
  Blir forresten spennende å se om Roxie beholder like stor pels når ho blir voksen. Jeg har aldri sett maken til pelsdott :o)

  SvarSlett
 5. Takk for svaret nå hvet jeg det. Prøver å sette meg inn i de forskjellige tinga men det er ikke gjort på 1-2-3. Roxie er 1 hunden vi har tror nok ikke det blir siste!!

  SvarSlett
 6. Der var det mye pels, ja...:-)

  SvarSlett
 7. Veldig spennende med MH testen, gleder meg til å høre hvordan det gikk! Skal noen ta opp på video?

  SvarSlett
 8. Det var noe å slekte på. Charlie har fler av disse Fidelis-hundene på stamtavla sin. Mye pels på fler av dem.

  Lykke til på MH testen. Det høres spennende ut.

  SvarSlett
 9. Ja det er hakket mer pels enn det Lana har, hehe.. Men Lana har veldig kraftig pels da og har fått skryt av den fra alle dommerne selv om hun har vært nedrøyta :)

  Vi må få til noe filming på en eller annen måte. Vet jo at Alex-Sander har videokamera.. og Hanne prøver å få lånt til seg ett. Vi skal uansett ta masse bilder, og skal legge ut en hel del av de!

  Gry: Vet du.. plutselig har jeg glemt mail adressen din.. hvis du ikke vil legge den ut her så kan du sende den på min mail på kathrinej82@hotmail.com :) Så skal jeg få sendt deg de bildene. Unskyld at jeg er treig.

  SvarSlett
 10. Lana har forresten spist litt.. men hun spiser svært dårlig om dagen.. nesten annenhver dag.. så kanskje hun ikke er helt på topp..

  SvarSlett