søndag 7. juni 2009

Utstiling i dag også :)

Ble blåslufse på Lanusn i dag også. Helt ok på henne nå om dagen! Vi fikk fin kritikk. Dommeren mener at Lana har mye potensiale, at hun trenger å utvikle seg litt mer. Vi burde egentlig ikke stilt i unghundklassen enda føler jeg, men gjort er gjort :)

Marcogutten fikk HP.. så denne gutten har mange fine titler å smukke seg med denne helgen, søte vakre snille Marcogutt! :) Milli fikk rødsløyfe og Nalle ble best i sin klasse! Så fortjent så fortjent! Fikk ikke helt med meg Roxie, men jeg tror at hun kom veldig langt.. så henne i ringen helt til slutt. Hun er en vakker valp! Utrolig vakker er hun! Så vet jeg ikke om jeg har glemt å få noe med.. det har jeg sikkert. Det er ikke meningen, bare begrenset hvilke av de mange inntrykkene som fester seg i et lite hode ;)

Jeg skal absolutt ikke unskylde blåsløyfene Lana fikk i helgen, det er helt greit! Og jeg er enig med dommeren angående 1 viktig ting.. hun er litt løs i fronten enda.. det er ganske tydelig og jeg ser det på bildene. Halen taler for seg selv, syns det er litt dumt at halen hennes er sånn, for hun er så vakker en jente.. så kjipt å få trekk gang på gang på grunn av den. Men sånn er det.. halen skal legge seg fint inntil kroppen, det gjør desverre ikke Lanas. Så er det også riktig at hun er nedrøytet.. så rett skal være rett, hun skal ikke ha mer enn blått nå!

Jeg kommer til å vente en god stund med å stille henne igjen.. ikke før hun nærmer seg 2 år har jeg bestemt meg for. Også skal ikke dette bli en hobby, for jeg syns i grunnen det er litt kjedelig å vente så lenge.. ;) Og Lana syns det nesten er utilgivelig at vi ikke lar henne hilse på verken kjæresten sin eller andre nydelige likheter. Vi kan trene litt hjemme vi :)

Det var veldig koselig å treffe dere alle sammen i dag!! :) bare synd det blir altfor liten tid til prat.. Vi fikk hvertfal så vidt hilst på Nøve, så fikk vi pratet litt med Gry, også fikk vi hilst på lille vakre Mira! Den valpen er bare helt nydelig! Og jeg har blitt enda mere valpesyk nå! Så da får vi se hva vi bestemmer oss for etter en helg på Vågå med 6 valper på 4 uker ;) Må ha det, bare må ha det!!! hehe..

Nå ligger Oidupoidu-Lanuspanus og sover godt i en av krokene sine her i huset, og vi får ikke kontakt :) En ting som bekymrer meg litt er at hun ikke har spist på 4 dager!!! Hun virker frisk.. men dog, det gjorde hun også når hun svelget fiskekroken som hang fast i spiserøret hennes.. litt bekymret.. men pølse vil hun da ha!! Hvis hun ikke spiser maten sin i morgen så tar jeg henne med til vetrinæren for å utelukke sykdom. Hun sov i hele går også, null kontakt å få.

Her er kritikken hennes fra i dag:

Midd. stor tispe av m. god type. Fem hode m/gode linjer. Vakkert utrykk. For alder god u - linje velu. bakbein, noe løs i bogen. Litt kort og steil overarm. Bra vinkl.bra benst. bra poter. Trivelig gemytt og korr. bitt. Noe avrøytet dekkpels. Halen riktig påsatt, men bæres rett ut.


Lana syns det var stas å hilse på Mille
Begynte å regne litt
Vakre vakre gutten i ringen
Marco er litt lei av å ikke gjøre noe..

Lana er litt lei av å ikke gjøre noe ;)
Milli viser seg fint fram. Hun er så fin!! :)
Unna vei her kommer jeg! Se revegliset :)
Få opp halen din Lana!!! Neeeidaa!
Se så flink å vise seg for dommeren :)
Er ikke jeg vakker da??
Certe Marco! :D Lanas stolthet!12 kommentarer:

 1. Ååh så fine bilder! Lana står jo som en engel i ringen! Vakre, vakre lille damen det. Milli har fint reveglis hun!! Nydelig bilde av Lana der hun sitter under taket når det regnet :)

  Igjen; veldig bra at Lana har halen riktig påsatt. hehee. Vakkert uttryk ja det er helt sikkert at hun har!

  SvarSlett
 2. Ja, riktig påsatt hale er en fordel! :) Fine bilder av Lana! Lihkuflokken synes dere var flinke i dag uansett resultat. :)

  SvarSlett
 3. hehehe.. ja det er jammen bra at halen hennes er riktig satt på!! Bare synd at den står rett ut!! haha

  Jada, Lana er flink hun.. men hun syns ikke det er noe gøy med utstilling. Vi er veldig fornøyd med kritikken i dag.. og den var også mye lettere å lese ;)

  SvarSlett
 4. Vi kommer til å savne dere på neste utstilling Kathrine! Du får bare holde oss oppdatert på Lana her på bloggen:o) Jeg synes hun er utrolig vakker også er hun veldig, veldig sjarmerende.

  Tusen takk for koselige ord på utstillingen i dag Kathrine, selvtilliten vår er ikke akkurat på topp når det gjelder å gå i ringen (for å si det mildt), så de varmet!!

  Nuss på nesa til jenta deres fra oss, også gleder vi oss til å treffe dere igjen!

  Hold oss oppdatert på formen til Lana, vær så snill:o)

  SvarSlett
 5. Det var jo bare såvidt vi fikk hilst på hverandre idag også. Disse utstillingene er så laaange, men man rekker liksom ingenting - og blir dønn sliten!! Merkelige greier.

  Lana er nydelig! Jeg liker så godt den spesielle brunfargen hennes :o) Kritikken hennes lover en strålende utstillingskarriere :o)

  SvarSlett
 6. Gry: Jammen jeg tror helt seriøst at det er lurt av oss å vente et halvt år med å stille Lana.. så får hun en sjanse til å utvikle seg, og kanskje da får litt bedre enn blå sløyfe.. tenker litt angående et eventuelt valpekull på henne også.. greit å ha noe bedre enn blåsløyfer å vise til da :)

  Og du, du og Milli er kjempeflinke i ringen. Dere har en utrolig fin kontakt. Jeg har mange bra bilder av masse godt samspill mellom dere i ringen som jeg skal sende på mail snart.. skal stå opp halv seks i morgen så nå må jeg nesten legge meg.. huff!

  Vi kommer nok til å komme på utstillinger for å se på dere andre, uten å stille Lana :)

  Hilse fine, vakre Milli fra oss også :)

  Nøve: Ja det er helt utrolig så sliten man blir etter en sånn utstilling! Og helt utrolig at man så vidt får tid til å prate sammen enda det bare nesten er venting.. man vil jo ha med seg litt også :)
  Nalle er vakker! Milli har en nydelig kjæreste :)

  SvarSlett
 7. Koseligt å hilse på dere i dag Katrine...Lana var jo bare en herlig og sprudlende god jente...Håper hun snart begyner å spiser igjen..kanskje hun har gruet seg til utstillingen?

  SvarSlett
 8. Hei! Det Stemmer som du skrev at Roxie kom langt i dag. Hun ble bir . Lana er kjempe vakker har forelsket meg helt i de brune.
  Ha en fin uke!!

  SvarSlett
 9. Jeg tror det er lurt at dere følger magefølelsen deres jeg Kathrine. Er du lei, så blir Lana lei og omvendt. Da er det bedre å vente til motivasjonen er der igjen:o) Også var det jo en trøst at vi får møte dere allikevel da, hvis dere kommer og ser på:o)

  Takker igjen, jeg følte selv at Milli og jeg hadde litt kontakt i dag (vi har egentlig alt for lite av det, sånn til daglig), så det var veldig godt å få det bekreftet av deg). Gleder meg til å få bildene, kjæresten din er en flink fotograf!

  SvarSlett
 10. Det høres ut som Lana kan få mange gode premier når hun er ferdig utviklet! Er ikke blå sløyfe 2. premie? For i så fall er jo det kjempebra det også! Mange fine bilder fra dagen! :)

  SvarSlett
 11. Nina og Charlie8. juni 2009 kl. 15:13

  Hei. Charlie fikk så vidt hilst på Lana. Nydelig dame du har. Blir ofte litt hektisk når en er på utstilling og rekkker ikke å snakke med alle. Sånn er det bare.

  Følger med dere for å se at alt er bra med Lana. Håper hun begynner å spise snart.:-)

  SvarSlett
 12. Lana er vakker! Hun kommer nok til å ta bedre enn blått etter hvert - det er jeg sikker på!

  Du har fått tatt mange fine bilder fra utstillingen, og det er jo kjekt for oss som ikke har fått vært der..

  SvarSlett