lørdag 6. juni 2009

Får vel skrive litt om utstillingen i dag...

Var en opplevelse litt annen enn den vi hadde i Kongsberg. På NKK var det ikke like koselig :) Var ikke så mange som pratet sammen der, og ting var liksom litt mere seriøst..

Vel.. Planen var at jeg skulle stille onkelen til Lana i dag også.. det viste seg at Mickigutten ikke liker andre hannhunder, og han var rett og slett for sterk for meg. En finfin gutt med et nydelig temperement ovenfor oss mennesker men... Så Kenneth gikk med han :) Micki fikk CK og reserve CERT, han ble 3. bese i sin klasse.
For at Kenneth skulle gå med han så måtte jeg love han en ny driver (golfkølle).. dette er dyre greier!!! Så det ble en dyr utstilling ;)
Marco ble BIR!! Kjempe glad på Hannes vegne! Dette har hun ventet lenge på!!! Nå fikk hun den bekreftelsen hun trengte, selv om vi alle har visst at Marcogutten er en nydelig gutt!!

Lana.. hun var virrete i dag.. litt pelsløs.. gresset luktet i hvertfall godt ;)
hehe.. syns det var litt kjipt å få 2.premie jeg.. kan ikke noe for det, men ble bittelitt skuffet. Man syns jo som regel at sin egen er den vakreste, gjør man ikke.. hehe..
Jaja.. halen hennes er for lavt ansatt, det vet vi jo.. men at hun rører seg løst.. vel kanskje ikke så rart.. Lana hadde hode alle andre steder enn foran seg.. hun så bakover mens hun løp forover og snuste litt i gresset også videre.. Menmen, nok om det!
Nå er jeg litt usikker på om jeg skal stille henne i morgen i det hele tatt.. skal tenke litt på saken før jeg bestemmer meg.. Lana er kjempesliten nå, og har sovet siden vi kom hjem kl i halv ett tiden..

Her er kritikken hun fikk:

Meget bra typ. Hovud bra + uttrykk. (står ett eller annet med løst her: dette er sånn jeg leser det: Lite koet am ule løse armbåger?????). Lav ansatt hale o. for løs svans. Rør seg løst fram. Rett pelskval m. ei full pels. Typisk temperement.

Den kritikken taler vel for seg selv = ikke fornøyd
10 kommentarer:

 1. Jon og resten av Lihkuflokken6. juni 2009 kl. 09:23

  Det var jo ikke så ille kritikk! :) "Litt løs foran" får de aller fleste unghunder. Det tar en stund før de strammer seg til i kroppen, gir slipp på valpesjanglinga. Pelsen visste du jo om. Halefeste er jo en grei nok ting å trekke for, men hun fikk da "meget bra type" som jo betyr at hun er rødsløyfemateriale. 1kval=meget god type, 2 kval=god type. Det var nok valpebevegelser og pels som gjorde at det ble 2kval i dag likevel, pluss kanskje litt det at hun var litt virrehode som du nevnte. :) Selv om jeg godt skjønner at det er litt stusselig å få blå sløyfe (Aleena har jo sanket det som bare det, hehe), så er ikke det så farlig! Tøft at du stilte likevel.

  SvarSlett
 2. Tusen takk Jon :) Du er flink til å banke litt fornuft inn i hode mitt! Nå er jeg ikke så miss fornøyd likevel.. Og stiller nok mest sannsynlig i morgen.. øvelse gjør mester :)

  SvarSlett
 3. Moro å høre! :) Du har jo uansett betalt, så det er jo bare å ha moro for pengene. Hehe. ;)

  SvarSlett
 4. Krysser fingrene for dere til i morgen, du vet jo at Lana er god for rødt !

  SvarSlett
 5. Det var jo ikke så ille kritikk det der, det er jo ting som ordner seg også..Verre med "for lyse øyner", eller "for høy"...

  Lykke til i morgen da.aldri godt å vite hva den dagen bringer..

  SvarSlett
 6. Ja, lykke til i morgen! Kos dere sammen med alle lappisene, det er det viktigste! ;) Vi skal på lapphundtreff i morgen, og jeg gleeeder meg ! :D

  SvarSlett
 7. Lana er kjempe vakker og pen. Er ikke helt inne i all utstillings sløyfene. Men etter som de andre proffene skriver så var jo kritikken bra!! Morro blir det å treffe dere i morra!!

  SvarSlett
 8. Hanne og Bienna6. juni 2009 kl. 13:44

  Klart dere må stille i morgen!! Også så mye koseligere på NLK utstilling!!

  SvarSlett
 9. Vi gleder oss til å se dere i morgen!!!!! Milli har også fått kritikk for lavt ansatt hale. Noen ganger, og noen ganger ikke....

  NLK utstillingene er MYE koseligere enn NKK, du sa det så godt Kathrine, det er liksom mere seriøst...

  Lana er kjempe, kjempe, kjempe vakker. Om vi synes dagen er mer eller mindre bortkastet, så er det god trening for jentene våre (og for oss kanskje:o)

  Snakkes:o))

  SvarSlett
 10. Meget god type!!! Opp med hodet, Kathrine :o)))

  Gleder oss til å se dere imorgen!

  SvarSlett