mandag 15. november 2010

Kongsberg

Da har vi vært på 2 utstillinger på kort tid med Nemi. Først Eidsvoll så Kongsberg. På Eidsvoll gikk det ikke så bra. Det var en kjedelig opplevelse. Det var trange forhold, glatt gulv og en utålmodig dommer som ikke visste hvordan han skulle håndtere disse vakre skapningene våre.. men det var MIN opplevelse. Måten han snakket til meg på var heller ikke noe å rope hurra for.

Vi fikk ikke summet oss før vi måtte løpe runden, og kontakten med Nemi ble derfor veldig liten. Og det ble ikke bedre når dommeren gikk rett i tanngarden på Nemi uten å hilse på henne først. Nemi ble ikke mer samarbeidsvillig av det.. så jeg måtte holde henne fast. Og når vi løp sklei hun på gulvet, noe som resulterte i at hun haltet. Og ja, Nemi var nok en smule for tykk – følte meg utrolig lur når dommeren så stygt på meg og sa “she is fat!!!!”…

Det resulterte i blå slufse.. noe som er helt greit. Men kritikken var så dårlig at den tror jeg jeg har kastet ;)

Det gikk bedre på Kongsberg.. selv om jeg gruet meg veldig i og med at jeg visste at det skulle være i hallen, og tenkte på underlag med en gang. Men var heldigvis teppe.

Kritikken hennes der ble:

 Meget god type. God balanse, feminin hale, bra proposisjoner, godt uttrykk, litt bedre tegn, god hals, velutviklet for alder, kan bære halen bedre, god benstamme, godt vinklet frem og bak, ikke i full pels, gode bevegelser.

1 kval, 2 konk.

Veldig fornøyd med kritikken og plasseringen. Fiine jenta vår! Reagerer bare på “litt bedre tegn”.. noe som i følge rasestanderen ikke skal ha noe å si så lenge hovedfargen dominerer. Snakket med dommeren om det etterpå, og han sa det var en filleting. Rare disse dommerne!

28572_124496627563400_100000091916601_316712_7038832_n

7 kommentarer:

 1. feminint hode :) ikke hale he,he!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med Nemi, ho er jo så fin :o)
  Koselig å få en liten prat med deg! Lykke til på de neste utstillingene.

  SvarSlett
 3. Hei, var det Lana vi gikk mot i ringen?
  Var bilde av en sort hund i bund av innlegget, så derfor jeg ble usikker. Jeg kjente ikke igjen "show-navnet" til Lane, eller deg jeg :P
  Selv om jeg har lest bloggen din. Skal dere til Dogs4all også? :)

  SvarSlett
 4. Hei :)
  Nei Lana stilte ikke. Bare Nemi. Shownavnet hennes er Schanderulvens Querida Nemi. Lanas er Schanderulvens Oidu-Lana. Vi gikk i ringen med Jippi vi, i unghundklassen. Dere gikk nok med Astrid og Maja, hun er brun og har blitt forvekslet med Lana noen ganger. Maja er søsteren til Nemi.

  SvarSlett
 5. OG forresten: Tusen takk :) Fornøyde med resultatet! Og det var veldig koselig å endelig få pratet litt med deg og Nøve :)Skal love meg selv å bli litt flinkere på å gå litt rundt når jeg er på utstilling :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med godt resultat og god opplevelse i Kongsberg. Det er ikke morsomt når det er sånn som du beskriver utstillingen i Leto-hallen. Emma går heller ikke godt på glatte golv.

  SvarSlett