mandag 27. september 2010

Lana og jeg på nybegynnerkurs :)

 

Det går veldig fint på kurset, ser store framskritt fra gang til gang. Lana er kjempeflink, og så lenge jeg er tydelig ovenfor henne så gjør hun alt jeg sier. Hvis hun ikke forstår mitt kroppsspråk.. da gidder hun ikke mer ;) Da stirrer hun bare ut i luften og streiker. Ingenting er mer frustrerende enn det, da må det MYE smisking og bestikkelser til før jeg får henne med meg igjen.

Og ja.. jeg syns selv at jeg har veldig lys stemme på denne filmen.. men man syns vel alltid sin egen stemme er teit på video. Men jeg skal seriøst prøve å legge den ned et par hakk..!! Det lover jeg meg selv ;)

MEN!! Dette er helt min greie, jeg gleder meg til hver eneste trening. Og har trosset vond rygg gang på gang, for å få være med på alle treningene :)

På fredag starter videregående kurset, gleder meg masse! Etter det er vi på egenhånd. Da blir det trening hver mandag sammen med en del av de jeg har gått på kurs sammen med :) Tenkte jeg skulle prøve meg med Nemi også når den tid kommer.

Absolutt å anbefale dette! Har dere en klubb i nærheten som holder på med agility så meld dere på! Det er verdt å prøve :))

9 kommentarer:

 1. Ja agility er bare sååå gøy!! Lykke til med Lana og treningen..Kanskje dere begynner å konkurrere også etterhvert? Det hadde vært gøy å se flere lapphunder på banen!

  SvarSlett
 2. Dere er jo skikkelig flinke!! Så lenge Lana vil - og det er vel typisk lapphund,det :o)

  SvarSlett
 3. Så flinke dere er!!!! jeg er imponert!!!! Lykke til videre :-)Agility er GØY!

  SvarSlett
 4. Takk :)) Marianne: Kanskje det blir konkurranse etterhvert.. hvis jeg tør ;) Syns det høres litt skumelt ut! Men må uansett bli myye flinkere først :)
  Tusen takk dere andre :)) Og ja Nøve: Typisk lapphund å være flink når en selv vil:b

  Agility ER gøy!! :D

  SvarSlett
 5. Flinke dere er!! Må prøve agility med Roxie. Nå står valpekurs for døren med Jackie.
  Lykke til videre!! Som sagt jeg synes dere er kjempe flinke!!

  SvarSlett
 6. Flinke dere er! Såg kjempekjekt ut! :)

  SvarSlett
 7. Så gøy! Her går det virkelig unna! Godt jobba!

  SvarSlett