lørdag 24. april 2010

Kongsberg utstillingen :)

I dag var Nemi på utstilling i Kongsberg sammen med maange andre flotte finske lappiser. Lana har vært på helgebesøk hos broren til Kenneth denne helgen og kost seg glugg i hjel, så hun fikk ikke bli med. Jeg syns det er stressende på utstillinger, får aldri tid å prate med de jeg gjerne vil, så jeg syns det ville blitt mye med to hunder. Spesielt med tanke på at vi aldri har stilt Nemi før. På Drammens utstillingen i juni skal begge stilles tenker jeg.

Jeg var litt nervøs for hvordan dette skulle gå. Nemi har nemlig hatt en tendens til å ase seg opp når hun kjeder seg. Det kom ikke et pip fra henne på de 4 timene vi var der, og jeg er såå stolt over at vi har klart å plukke den rastløsheten av henne!!!! :) Så der føler jeg at vi har vunnet allerede!! En seier i seg selv :)

Vi hadde trent fint lite i forkant, bare 2 ganger. Vi har dog trent litt på å stå helt siden vi fikk henne.. men aldri sammen med andre ukjente hunder. En liten stund prøvde jeg derfor å overtale Kenneth til å gå med henne ;)) Hvorfor drite seg ut når andre kan gjøre det for deg???? Neeeida, jeg hoppet i det, og det gikk kjeempebra! Vi er strålende fornøyde vi! Nemi syns det var mange gode lukter og snuste en del i stede for å høre på meg hele tiden, men stort sett viste hun seg godt.

Nemi fikk rødt og en finfin kritikk!! :) Veldig fornøyd med det, også med tanke på at hun skal utvikle seg masse enda, den lille klumsejenta vår! Åmen min det ;)

De to brødrene hennes Lucas og Jarki fikk også fine resultater i dag, og det var kjempegøy! :) Jarki fikk en fin rød pluss HP og vi er kjeempestolt av han! Lucas med all valpepelsen sin fikk en finfin rød han også med kjempegod kritikk! Kanskje ikke tilfeldig at det ble så likt mellom Lucas og Nemi, de er jo helt like, tvillingene :)

Vi hadde sterk konkurranse i dag!! Nieida, som jeg syns er vakringen selv, Roxie som vinner alt som er, og noen andre nydlinger som jeg bare syns var heeelt nydelig skulle selvfølgelig stilles sammen med Nemi, hehe.. Jeg ble mer og mer nervøs ettersom den ene finingen etter den andre entret ringen sammen med oss, og det ble vel delt ut 6 røde av 8..noen hp`er og cp`er. Nieida plasserte seg som nummer 4 og Roxie ble beste tispe i klassen :) hvordan det gikk videre vet jeg ikke.Men oppdatering kommer nok fra de andre også tenker jeg.

Legger ved noen bilder som jeg har stjelt av Frank Robert, eieren til Lucas.

Jarki i farta sammen med Hanne

kongsberg 2

Frank Robert og Lucas, som forøvrig er helt lik Nemi

kongsberg 3

En utroolig vakker liten dame som gjorde det veldig bra i juniorklassen i dag

kongsberg 7

Mitt vakre snusketroll

kongsberg 6

HP Jarki, fiiine broren til Nemi det :)

kongsberg 5

Jarki er flink å vise seg :)

kongsberg 4

Premieutdeling blandt hannhund juniorene

kongsberg

Fiine Roxie som gjorde det best blandt junior tispene i dag

kongsberg12

Flinke Nimsn min, fått rød slufse ;)

kongsberg 12

Her er den vakre frøkna igjen

kongsberg 11

Nemi følger matmor :) Fått litt ut av treningen da, har da lært å gå pent

kongsberg 9

Christian og Nieida som ble 4 beste tispe i junior hvis jeg husker riktig

kongsberg 10

Nemi i farta

kongsberg 8

Lucas :)

kongsberg13

Nemi blir snust på og lille Saga vil være med :)

kongsbergutstilling

 

Så her er kritikken:

Junior tispe av bra str. velvinklet hode, kunne hatt litt mere kjønnspr. bra bitt, tilstr hals, velvinklet kropp, tilstrekkelig vinkl, fin hale, bra benstamme. Beveger seg ok, bra pels, farge.

1.kval.

Dommer: Mona Selbach

Ha en fortsatt fin helg alle sammen, nå er det filmtitting på oss :)

- Kathrine

8 kommentarer:

 1. Gratulerer med resultatet!!! Dere var kjempefinke i dag. Jeg fikk noen fine bilder av dere. Ligger på bloggen min. :)))

  SvarSlett
 2. Dere var kjempeflinke Kathrine. Nemi har blitt utrolig stor og flott!! Gratulerer med flott resultat (storesøster Lana var sikkert superfornøyd med en alene-dag i Kongsberg;o)

  Som vanlig fikk jeg snakket alt for lite med dere, vi tar det igjen siden:o)

  SvarSlett
 3. Kjempe bra kritikk på jenta.
  Morro med utstilling! Spesielt gøy synes jeg det er når det er så mange hunder av samme rase!
  Ha en fin uke og gi påsan en god klem fra oss. Føler seg kansje litt utafor noen ganger, spesielt når det er utstilling for hundene.

  SvarSlett
 4. Tuusen takk dere! :) Ja vi er veldig fornøyde med vår lille vakre. Dumt vi ikke fikk pratet sammen denne gangen heller.. vi må nok ha et sånt bloggertreff med bare sosialt en gang, for jeg blir helt stressset på sånne arrangementer jeg, hehe.

  Lana var superfornøyd med å være hos "onkel", der lekte hun med en hannhund som heter Obi. Men hun var også veeeldig fornøyd når vi hentet henne, og da spesielt fornøyd med å se Nemi :) Herlig å se!

  Jeg skal hilse så masse til Påsan, som er opptatt med sitt om dagen.. det er vår og jaktsesongen er i gang vet du ;) Men setter stoor pris på å få en tanke sendt mot han :)
  Ja han kan nok komme litt i skyggen innimellom, men på kveldene så er det ingen som er bedre å ha på fanget enn lille myke, malende pjuskepusen. De som har katt vet hva jeg snakker om :)

  Jeg må jo gratulerer dere og, men tenker jeg gjør det på bloggene deres jeg :)

  Ha en fin uke

  SvarSlett
 5. Gratulerer med kjempeflott kritikk.

  SvarSlett
 6. Gratulerer med godt resutat! Vet hva du mener med katta;o)

  SvarSlett