søndag 7. mars 2010

Noen bilder bare..


Mens jeg venter på å få høre om lille Sagas første dag hjemme hos mamma Hanne, Gro og onkel Marco :) Er sååå spent!!!


Vi så elg :)8 kommentarer:

 1. Har vært inne på FB og sett på bilde av Saga. Nyyyydelig!

  Så gøy at dere så elg! Også var de andre bildene kjempefine. Ser ut som om de to jentene dine trives godt sammen Kathrine?!

  SvarSlett
 2. Ja hun er en KJEMPEFIN frøken! Gleder meg til å bli kjent med henne etterhvert:))

  Det går så fint med Lana og Nemi, har blitt bestiser de.. litt småkrangling innimellom som søsken flest, men veeldig glad i hverandre :)

  SvarSlett
 3. Herlige bilder av to lykkelige hunder :o)
  Nemi har blitt stor, like stor som storesøster Lana?

  SvarSlett
 4. Noen bilder bare.... var overskriften din.Dette var ikke bare. Her var det kjempefine bilder av to som er blitt skikkelig søstre. De ser ut som har det mye moro sammen.

  Og elg da, jeg tror jeg hadde skyntet meg bort. Skogens konge er litt skummel synes jeg. :)

  SvarSlett
 5. Ja Nemi har vokst seg like stor, og noen vil si kanskje større enn Lana.. men hun veier mindre.. tror nok det er mye pels som gjør det inntrykket. Hun er jo 10 måneder nå.. tiden flyr!!

  Ja de har blitt veldig sammensveiset og oppriktig glade i hverandre. Nå som Nemi nærmer seg året så har de mer og mer glede i hverandre også, og det er så fint å se :)
  Lana har blitt skikkelig storesøster.. tar lekene fra Nemi, og Nemi sutrer og klager på henne, men tør ikke ta igjen.. hehe.

  Om kvelden ligger de inntil hverandre, koser og har det helt perfekt. De er så herlige, og jeg er så glad for at vi valgte å få en til.. selv om hun spiser opp huset.. hehe ;)

  SvarSlett
 6. Nina: Ble egentlig ganske skeptisk til de elgene jeg og.. spesielt siden det var mor og kalv.. men de var på god vei bort fra oss.. det som var litt skummelt var at hundene var løse.. og litt foran oss i løypen.. når Lana begynte å bjeffe - noe som er veldig sjeldent - ble vi skeptiske.. heldigvis fikk vi dem inn fort.. og rett etter så vi elgen løpe bort fra oss. Kunne fort blitt veldig skummelt ja. Og fra nå av kommer vi nok alltid til å overholde ekstraordinær båndtvang ;)

  SvarSlett
 7. Det ser så herlig ut! Heldige er de som er i din lille flokk :o)

  SvarSlett
 8. Så fine bilder av glade og ivrige hunder! Spennende med elg! Godt de var på vei vekk, vil jeg si...

  SvarSlett