søndag 9. august 2009

Team Schanderulvens oppdrettertreff 2009

Helgen har vært sååå fin!!! Vi har kost oss utrolig masse, både mennesker og dyr!!! Katta har fått husfred og mennesker og hunder har blitt introdusert for nye treningsgrener (freestyle og rally lydighet), vi har fått løpt så så blodsmaken kjentes i munnen (overdriver litt da men...) vært sosiale og hatt open show!!

Tenk så heldige vi er som har en så flink oppdretter som setter i gang et sånt arrangement hvert år!!! :) Tusen takk Alex-Sander!!! Det ble sagt mange gode ord om deg denne helgen, men også greit at du får høre det selv, syns nå jeg da :)

Freestyle var heelt klart min favoritt!! Lana syns også det var kjempegøy.. kanskje fordi jeg var så entusiastisk... Rally lydighet falt ikke helt for meg, vet ikke hvorfor, burde jo vært morsomt det.. uansett, nå skal Lana og jeg begynne å danse! Gleder oss! Fikk en fin treningsdagbok av Alex-Sander som jeg skal bruke til dette :)

Vi hadde den årlige hundesprinten.. hadde ikke noe mål her, selv om man skulle tro det ut i fra de flotte resultatene ;) Lana ble nummer 2 av de voksne, og lille Nemi vant valpesprinten! Morro var det! Nemi vant en fin pokal også fikk de noen fine leker.

Så var det duket for grilling lørdags kveld. Det var veldig koselig! Det var mange oppmøtte og vi koste oss under partyteltene i regnværet. Nemi var med, og fikk øvet seg på å være litt alene i valpegrinden, sang pent gjorde hun også ;) Hanne S. Fikk Team Shanderulvens hederspremie, ikke overraskende! Hun er veldig dyktig med de tre hundene sine. Hun fikk et gavekort med ett stk gratis valgfri valp i fremtiden.. en fin vest som det sto team shanderulven på med bilde av Toiwo.. bestefaren til Lana. Og en pokal.. om jeg ikke husker feil og en vinflaske.

I dag, søndag hadde vi Open Show. Det er en useriøs utstilling med innleid dommer. Veldig artig. Og man får jo en bedømmelse av hundene, selv om det ikke teller som en ordentlig utstilling.
Lana ble 4 beste tispe av 5. Hun er fryktelig nedrøyta nå, så hadde forventet å komme på siste plass.. og hun fikk en veldig bra kritikk. Nemu ble nummer 2 av tispevalpene og en fin kritikk hun også :)

Her er kritikkene deres:

Lana: Feminin type. God type og helhet. Virker i dag noe luftig. Har en nedrøytet pels. Gode prop. i hode. Pigment i forhold til pelsfarge. God hals og overlinje. Kunne ønsket mer bredde i brystkassen. Velansatt hale (...) Beveger seg bra fra siden. - noe padlende i fronten. Trivelig temperament.

Nemi: 12 uker. Feminin helhet. Gode proposisjoner i hode. Bra prigment. Meget god hals og overlinje. God kropp. Velansatt og riktig båret hale. Beveger seg meget bra. Gode vinkler. Trivelig temperament.


Jeg kunne skrevet masse.. men tror jeg avslutter her. Takk for en flott helg dere som var med! Det var koselig å treffe dere alle sammen!! Håper vi ses igjen om ikke så altfor lenge! Spesielt koselig var det å se Ukko, pappaen til Lana som vi aldri har sett i virkeligheten, bare på bilder. Ofelas, broren til Lana var veldig lik pappaen sin.. og så igjen noe av Lana også :)

Her kommer noen bilder fra helgens begivenheter:

Det ble mest bilder av hundene våre denne gangen.. men kanskje noen andre har tatt flere bilder :)

5 kommentarer:

 1. Skal si dere har opplevd mye i helgen. Kjekt med en oppdretter som setter i gang sånne ting. Og så masse fine bilder. Det blir bare sånn, at det er egene hunder en tar mest bilder av.

  SvarSlett
 2. Var det Anja Schüller som instruerte i freestyle (synes det ligner henne og Frekja på det ene bildet..)??? Vi har gått et kurs hos henne. Morsomt!!!

  SvarSlett
 3. SÅ moro å se bildene, supre bilder av Lana & Nemi i full fart :)

  SvarSlett
 4. Ser at dere har hatt en koselig helg!! Morro å treffe andre hunder fra samme oppdretter.
  Skiller de ut en slags lukt seg i mellom? For har sett hunder som er fra samme oppdretter er så gemyttelige mot hverandre.
  Hake peiling jeg bare lurer?
  Masse flotte bilder du har tatt!!

  SvarSlett
 5. Godt å se at dere også hadde ei vellykka helg! Det må jo være veldig moro å få prøve seg innen så mange idretter. Meld dere på ett dansekurs :o)

  SvarSlett