mandag 3. august 2009

Dagens lille vekker!

Så hva skal man gjøre?..når man er alene og har en for tiden udugelig unghund i bånd og en liten valp??
Ut på tur må man jo.. skrekk og gru, sånn skal det være hele uken!!!!! Selvfølgelig kommer det ikke bare 1. men 2 mennesker med hund på vår lille spasertur.. og Lana hopper opp på to ben som i gamledager og prøver å gjøre seg interessant for de andre hundene.. Nemi er jo også helt basatt av å hilse.. jeg bare tenker meg hva de andre hundeeierne på tur tenkte i sitt stille sinn..
Det er da man lurer på om man har gjort det riktige.. ihvertfall om tiden var riktig..

............................prikk prikk prikk!


Her sitter jeg å skriver i nuet, i ett av mine svarte øyeblikk (ikke lurt å dele ting med omverdenen da...), mens mine to rabbagaster løper rundt meg som om de skulle være fullstendig vanvittig gale! ok, thats it, tenker jeg før jeg mister forstanden, og hva klarer jeg å gjøre på under ett minutt?? Roe dem begge ned! Nemi løper til døren, skraper.. jeg tar på kobbelet og slipper henne utenfor, og hvem er det ikke som tisser med en gang? Lille søte Nemi! Det er helt utrolig! Og hvem kaller jeg udugelig? Det er hvertfall ikke mine to firbente!

.....Lana: -"Beklager mitt lille utbrudd på deg min kjære venn, når uken er omme skal vi ha masse alenetid og da skal vi trene i bånd igjen, matmor og matfar har nemlig vært alt for lite flink til det den siste tiden. Det ser vi jo resultatene av. Det er uansett godt det ikke skal så mye til før du tilgir, og like glad er du nå der du ligger å koser deg med beinet du fikk som belønning".

Nemi: -"Du er ei flink jente!! Veldig få valper klarer å roe seg ned fra maks på ett lite minutt! Tenk du skrapte på døren!! Du koser deg med et lite bein du også, det fortjener du nå!"

Ja det var dagens lille herfra.. og sånn går nu dagane.. litt opp og litt ned.. 5 skritt fram, 4 tilbake.. hvilken hundeier kjenner seg ikke igjen? Heldigvis er det mest idyll :D

7 kommentarer:

 1. frustrert er det lov å være noen ganger, det har vi vært alle sammen .. da er det best å sette seg ned å telle til 10, 30 eller det som funker... om man selv blir i hundre så gjør iallefall ikke de små det :) Syntes det virker som om dere fikser det storartet! Flott! Flink både Lana, Nemi og Kathrine :)

  SvarSlett
 2. hehe, ja det funker å telle litt! Nemi har uansett sjarmert oss i senk! Så rett tidspunkt eller ikke.. vi gir ikke fra oss denne jenta, like lite som vi gir fra oss Lana eller Påsan. Så sånn er det med den saken :) Nå er hun på badet å leker med dokosten.. haha! Telle til ti Kenneth som har kommet hjem, og driver med grensesetting kl 00.00 på kvelden, hihi :)

  Var veldig koselig i sted.. da lå vi på gulvet både meg, Påsan, Lana og Nemi og koste masse!!!

  Tusen takk for gode ord Alex-Sander! :) Syns vi er litt flinke jeg også, alle 4 (5) :D

  SvarSlett
 3. Du/dere er flinke - og hundene har det jo så godt!

  Moro å høre slike hverdagshistorier :o)

  SvarSlett
 4. Herlig! Fortsett å del med oss sånne hverdagslige og herlige ting! Vi har alle opplevd det samme tror jeg! :) Nemi minner meg litt om Arja ut fra det du skriver, også litt i utseendet! Lykke til! :)

  SvarSlett
 5. Kjempeherlig Kathrine. Det er jo sånn vi har det alle sammen!! Det er godt at andre setter ord på det av og til:o)

  Jeg synes dere er veldig flinke. Klart det går med litt tid til tilpassing nå, også plutselig "sitter" det tror jeg:o)

  Keep up the good work:o)

  SvarSlett
 6. Moro og lese litt hverdag. Valper er gøy nettopp for det er sånne ting som skjer. Helt umulig og bare skjønne.

  Men skjønner det er slitsomt å være alene med to. ;-))))

  SvarSlett
 7. Hehe Katrine..velkommen i gjengen...Man må "dra" seg littt i håret og telle til 210..så hjelper det ja...Har hatt mine runder jeg også....De "store" lydige blir plutselig bare sååå barnslige når det kommer valp i huset...

  Lykke til videre...du får nok flere slike dager ja...

  SvarSlett