søndag 5. juli 2009

Kallenavnet til kjæreste Queridajenta vår blir:


"NEMI" :D

"Nemi og søstren lekeslåss"

"Her kommer jeg"

Ja da er det godkjent fra alle sider! Så nå er det bestemt. Det blir ikke Ida, men Nemi. Passer jo bedre på henne også syns vi. Tegneseriefiguren Nemi er jo også svart :)
Nemi betyr hellig, lykkelig og vakker :)
Tusen takk kjære broren min som kom på dette navnet. Vi har jo slete ganske mye egentlig!
Syns det navnet er både spesielt og pent. Som Lana. Og da passer de til hverandre. Ikke er navnene like heller, noe som er veldig viktig.

Lille Querida-"Nemi"

Veldig rart, men fikk meldig av mammaen min tidlig i morges halv syv, og hun skrev at de visste hva hun skulle hete. Og at det var Nemi og at min bror Frode hadde funnet det ut, hehe. Og jeg fikk ikke sove etter dette. Kenneth sov, og Alex-Sander sov nok også.. så fikk ikke luftet det med noen av de.. så da ble jeg jo liggende våken i tordenværet :)

Da er den hetebølgen over, og vi kan endelig puste igjen! Lana og jeg har planer om å ta en lengre tur i skog og mark i dag. Lenge siden Lana har fått løpt fra seg skikkelig nå.

Vi holder på med opparbeiding av tomten vår.. og nå haster det med inngjerding og trapp ut i hagen. Trappen er alt påbegynt. Og vi holder på med å måle opp å tegne litt gjerde. Det vil gjøre ting litt lettere når Nemi kommer hjem :)

Jada.. bare le av oss.. vi er en smule ambivalente!!! Var det når det kom til Lanas navn også.. hun fikk navn 2-3 ganger før vi endte på Lana.. Men nå ER det bestemt! :)


8 kommentarer:

 1. Det var et fint navn. Kort og greit og så klinger det sammen med Lana uten at de er like. Da hører hundene tydelig forskjellen.

  Deilig med litt vanlig temperaturer igjen. Nå kan vi lee oss litt mer og turene blir lenger.

  Heldige dere som får inngjerdet tomt. Da blir det lettere når andre mann kommer. :0)))

  SvarSlett
 2. Så søt Nemi er! Blir koselig å få henne hjem!!
  Så da blir nok Nemi og Lana som erteris!!
  Ha en fin sommer og det kommer nok mer varme får vi håpe men den trenger ikke være så inntens som den var!!

  SvarSlett
 3. Nemi er ett flott navn det også :o)

  SvarSlett
 4. Lykke til med herlige Nemi! Flott navn! :)

  SvarSlett
 5. Helt enig, synes Nemi passet bedre en Ida. Navnet passet perfekt til det lille svarte sjarmtrollet deres.
  Så greit å få inngjerdet tomt, vi har også gjerde rundt vår eiendom og det er deilig spesielt nå om sommeren, dørene står åpne og hundene går ut og inn som de vil.

  SvarSlett
 6. Nemi var kjempefint Kathrine!!!! Det passer på den svarte, vakre jenta deres:o) Nå får jeg nok en Nemi å være fan av....;o)

  SvarSlett
 7. Tusen takk :) Ja syns Nemi passe bra til den lille svarte jenta vår. Nå gleder vi oss sånn til å ta henne med oss hjem!!! Men vi skal først en uke på ferie. Nå skal jeg straks ut å gjøre litt shopping til henne. Trenger ny seng og noen småleker.. kanskje noe å bite i :)

  SvarSlett
 8. Blir skikkelig spennende å følge Lille,vakre Nemi videre !!

  SvarSlett