onsdag 24. juni 2009

Da er valget tatt........

Og vi skal ha valp!!!!!!!!!!! :)

Da går vi en spennende tid i møte!! :)

Det som på en måte setter en demper på det hele akkurat nå er at familien ikke er særlig glad for dette..
Moren til Kenneth vet vi at ikke blir glad siden hun har allergi.. og hun er vel den eneste som har rett til å uttale seg angående dette, for jeg forstår henne på en måte.. men tror ikke en hund til vil gjøre de store utslagene. De er lite på besøk hos oss fra før på grunn av de dyrene vi allerede har. Hun er veldig glad i dyr, og spesielt hunder da, så det er veldig synd!
Pratet nettopp med mamma, og hun kom bare med negative ytringer.. ditt og datt..

Hvorfor kan ikke man få lov til å leve livene sine uten at folk skal blade seg inn i hvordan man velger å gjøre det?? Man lever tross alt bare en gang. Hund er vel det eneste (bortsett fra jobben min) som jeg brenner skikkelig for, så hvorfor skal man da ikke fylle livet sitt med noe man liker???

Er det annerledes å ha dyr som sin hobby i forhold til andre hobbyer som musikk, data osv??
Sjønner ikke det jeg..

Jeg er mest glad, og gleder meg masse!!! Men litt frustrasjon måtte ut her...

13 kommentarer:

 1. Så spennende, er det en valp som allerede er født? Blir jo utorlig lærerikt for meg å følge dere, siden jeg tenker på det samme selv..
  Blås i de som er negative, jeg har også en gjeng som altid skal blande seg og "advare" bare blås i de ;)
  Gleder meg til å høre mer! :)

  SvarSlett
 2. Tenkte meg det ja! Grattis med valp! Blir spennende dette :) Og så veldig greit for meg at jeg har en lapphund valp i nærheten!

  Blås i sånt negative tilbakemeldinger! Dere er voksne mennesker som fint klarer å ta egne valg og stå for de.

  Blir lange uker nå tenker jeg, men så kan dere jo besøke masse! Det er det jo ikke alle som kan hvis oppdretter bor på andre siden av landet osv :)

  Blir det lille søte jenta med mye tegninger kanskje? ;) Stamtavlenavnet eller et annet navn?

  SvarSlett
 3. Gratulerer og lykke til :o))))

  Vi må få vite mer - navn, alder og utseende...

  SvarSlett
 4. Schanderulven's Q-kull tispe. Antageligvis sort med lyse tegninger? om de ikke velger å få lille brune jenta da :)

  Hun er 6 uker nå :)

  Marco sin niese!! Det hadde jeg faktisk nesten glemt. Veldig pene foreldre og gode foreldre har lillejenta.

  SvarSlett
 5. Så koselig!! Det er bestandig noen som må utale seg om ting de i grunnen ikke har noe med!! Jeg sier bestandig det at så lenge de som bor i samme hus er enig så har ingen andre noen ting med hva som skjer eller blir gjort i det huset!!
  Lykke til med den nye valpen,skal bli morro å få høre om den!!
  Ha en fin dag i varmen!!

  SvarSlett
 6. ÅÅÅåååååå Kathrine og Kenneth og Lana, så gøy!!!!! Jeg visste det nesten, for når man først har tenkt tanken..... osv.;o) Det kommer jo til å bli kjempespennende og kjempeslitsomt og veldig, veldig, veldig mange gleder Kathrine:o)

  Jeg er så hjertens enig med deg, kan liksom ikke forstå hvorfor noen skal "ta fra dere gleden" når valget er deres og valget er tatt! Dere har gjort deres egen vurdering av dette, da synes jeg vel at folk får respektere det, og se det positive i det.

  Uansett blir det VELDIG spennende å følge dere framover nå:o)))

  SvarSlett
 7. SÅÅÅ kjekt med valp! :)
  Gleder meg VELDIG til å høre mer om den, og ikke minst til å se bilder av den! :)
  Det er alltid noen som skal være negative til valpekjøp, men ikke bry dere om dem! Hvis dere er enige, er det jo egentlig ingen andre som trenger å bry seg i det hele tatt!
  Dette blir kjempespennende å følge med på her i bloggen framover! Lykke til! :D

  SvarSlett
 8. Gratulerer!!! Så hyggelig! Klart man bestemmer over sine egne liv. Hund er liksom noe mer enn en hobby da! Og det er så myyyye mer koselig med 2 hunder i hus! Det eneste som er plundrete er å gå med 2 stk i bånd i båndtvangtiden. Men valpetiden gikk som en lek, fordi valpen tar ut all energi og lekelyst på den andre hunden, derfor får møbler, hender og annet stort sett være i fred! :):) Lykke til!

  SvarSlett
 9. Tuuusen takk for all støtte!!! :) Betyr så mye!! Og jeg blir så glad av det!
  Har roet meg litt med gårsdagens utbrudd, men ja, er kjipt når folk blader seg!!! Spesielt når det kommer til dette, av en eller annen grunn ;)

  Det er en tispe fra schanderulvens Q-kull ja.. Marcos nieser og nivøer, og Lanas kusiner ;) hehe.. Vi skal ha henne på halvfor. Dvs. at Alex-Sander har rett til ett kull på henne.
  I dette kullet er det 2 svarte tisper og en brun. Vi ville jo gjerne ha en svart en denne gang, og det er mest sansynlig de to svarte som skal på for. Vi har falt litt for den med mest tegninger, og med stor sansynlighet så er det henne som skal til oss..

  Så var det dette med navn ;) Bare å komme med forslag dere!!! Vi har fått to underkjente navn av Alex-Sander ;) Det var Vilma og Ronja.. Alex-Sander har jo litt å si her også siden han blir deleier i hunden til det blir valper på henne en gang i fremtiden. Det skal helst være et navn som stammer fra en tegneserie, eventyr og lignende.. Påsan er oppkalt etter Pondus sin sønn, og Lana oppkalt er supermann sin kjæreste ;)

  Bilde kommer når vi vet hvem av dem det blir :)

  Likuflokk: Vi ville egentlig helst ha etter Likhu.. for den hannen hun skal parres med er VAKKER!! Og det er jo Likhu og! Men det passer så dårlig senere på året.. nå vil vi får valpen i ferien vår :) Koselig å lese at dere ville at vi skulle kjøpe valp etter Likhu!! :)

  SvarSlett
 10. Navn er vanskelig! Eller jeg har jo bestemt navn på tispa mi for lenge siden, men det er jo noe annet.

  Hvis jeg kommer over noen fine navn så skal jeg foreslå :) Tenkt på noen spesiellt bokstav?

  Synes Qiana var veldig fint jeg da, men litt likt Lana kanskje.

  SvarSlett
 11. Jeg tror jeg ville kalt henne for "Pippi" (sånn til daglig:o) Når får dere henne i hus? Har du tatt noen bilder?

  SvarSlett
 12. Syns fortsatt Vilma er bra vi ;) Klarer ikke å legge fra oss det navnet.. så da må vi bare overtale Alex-Sander litt ;) hehe.. verdens beste oppdretter!!!!!!!!! ;)

  SvarSlett