tirsdag 26. mai 2009

Nerver i høyspenn plutselig... til NKK utstilingen i Drammen... huff

Har fått nummer og program fra NKK nå.. og fikk plutselig de nervene.. føler egentlig at vi ikke har så mye der å gjøre.. alt virker så mye proffere enn på NLK sin utstilling i Kongsberg.. og det var ikke rent lite hunder som skulle være med.. Alle de ringene!!!!!! bare 20 lapphunder da men.. vet ikke så mange som skal stille i unghundklassen.. Søsteren til Lana, Raija, skal vet jeg. Det blir artig å treffe henne igjen :) Ser at Alex-Sander skal være sekretær, artig! 


12 kommentarer:

 1. Det kommer til å gå kjempefint Kathrine. Dere var jo så flinke i Kongsberg! Når alt kommer til alt, så er det jo ikke så veldig annerledes tror jeg.

  Lykke til:o)

  SvarSlett
 2. uff, takk for det.. gruer meg ikke til lapphund utstillingen på lørdag.. men akkurat den store til nkk har jeg litt nerver for.. men det hadde jeg foran kongsbergutstillingen og.. skal dere forresten?

  SvarSlett
 3. Det går så bra så! :) jeg burde vært ringdreven, men er minst like nervøs (tror jeg) Så da er du ikke alene! Dere var jo kjempe flinke på Kongsberg så :)

  Hvilket nr i ringen er Lana forresten?

  SvarSlett
 4. forresten det er NKK på lørdag og NLK på søndag :)

  SvarSlett
 5. ja det visste jeg.. bare blandet litt i ivrighetens stund:) Lana er nummer 15 ut.. dere da?

  SvarSlett
 6. Dette går nok bra skal du se...alle de andre er nok like nervøse også tenker jeg....
  Vi tar nok en tur opover vi også, men tror bare det blir en dagstur på søndagen...

  SvarSlett
 7. Dette går flott! Og nå er du jo innleid som proff handler også ;)
  Får øve med hannhund først!
  Syntes du var veldig flink i ringen med Lana på Kongsberg, så dette skal du ikke være redd for.. Men bra å trene, det er aldri bortkastet.
  :)

  SvarSlett
 8. Jeg har også litt sånn skrekk for store utstillinger..
  Men jeg så dere i ringen, og dere var kjempeflinke! Det går bra,og du har kjentfolk i ryggen :o)

  SvarSlett
 9. Vi skal på NLK utstillingen på søndag, så da sees vi jo:o) Vi stiller i juniorklassen vi da. Det blir gøy og er fin trening. Jeg har bare stilt på en NKK utstilling en gang, men ringsekretæren og dommeren var så flinke og så hyggelige at det var bare moro.

  SvarSlett
 10. Det går nok kjempefint på utstillingen! Jeg gruer meg allerede litt til Biri, siden vi aldri har vært på utstilling før, men jeg har planer om å trene en del i sommer, så blir det kanskje ikke sååå skummelt når vi kommer dit... ;)

  SvarSlett
 11. Tina: Første gang jeg stilte ut Milli var på Biri i fjor. Da var det så koselig å møte Nalle og Nøve for første gang, så jeg glemte å være nervøs, og jeg glemte nesten å gå inn i ringen også. Tenk så mange som vil skravle med dere når dere kommer:o)))

  SvarSlett
 12. Ja..og husker du meg da Gry, jeg gikk inn i ringen for tidlig også!!! Vi fulgte med,gitt!

  SvarSlett