mandag 25. mai 2009

Lana vil ut å løøpe!!!!

Lana kjeder seg.. begynt å tygge på foten sin igjen.. eller rettere sagt, hun biter negler når hun kjeder seg.. så blir hun helt rød på potene. Hun har vært så flink så lenge nå og ikke gjøre det. Vi gikk en liten tur etter jobb, men på lant nær så lang at hun er fornøyd! Jeg prøver å vente i det lengste med å gå skikkelig tur i dag pga varmen. Det er rett og slett for varmt for jenta.. Tror vi må ta oss en tur på hokksund camping i kveld, så får vi lettet på samvittigheten litt..  Da får hun løpe fritt, bade og kose seg!
Så får vi gå opp å repitere litt utstilling mens vi venter tenker jeg :) Hun liker det :) 

Må forresten legge til at vi var i asker på lørdag, på en sånn innhengning der hunder kan løpe fritt. Er alltid masse hunder der og det er et skikkelig fint sted! Husker ikke helt hva det heter, men det skal jeg finne ut av.. Lana storkoser seg der. Helt topp.. hundene leker og bader sammen og har det som plommen i egget! Litt langt å reise på en hverdag syns jeg, men veldig fin helgetur :)


snufs.. kjeder meg jeg.. noen som vil leike?

Må bare skryte litt: Lana har navn på leken sin, "kong" (kung wubba snugga). Hver gang vi sier -"hvor er kong?" Så går hun og finner den og tar den med til oss :) Ikke har vi brukt mye tid på innlæringen heller.. så nå kan vi jo tenke på å gjøre det med det meste her i hus? ;) Flinke jenta!

4 kommentarer:

 1. Må gjerne sende over noen "løpegener" til Toiwo, har forsøkt oss en tur til med Pawtrekkeren, han løp kaaaanskje 10-12 meter på hele turen ;)

  Du får lære Lana å rydde hus ! ;)

  SvarSlett
 2. hehe.. vil han ikke løpe han da? en latsabb med andre ord? Har jo lest bloggen din.. :) Vi var på et jorde i kveld. Kenneth stilte seg på den ene siden og jeg på den andre.. så løp Lana til og fra meg og Kenneth X antall ganger. Hun syns det er kjempegøy! hehe :) Har fått slete seg litt ut nå, så får hun en god natts søvn :) Lana hadde forresten digget en sånn pawtrekker!

  SvarSlett
 3. Det begynner å bli varmt for lappene nå ja..og så er det jo typiskt at de ikke vil bade...men godt lana gjør det da...fin måte å få kjølt seg ned på...

  SvarSlett
 4. Lana vasser bare, og putter hode under vann, men svømme gjør hun ikke. Men ja, hun får kjølt seg ned litt hvertfall:)

  SvarSlett