onsdag 20. mai 2009

Munn og klovsyke...

Joda, jeg har fått munn og klovsyke, iallefall den menneskelige versjonen.. hånd,-fot,-og munnsyke heter det.. begynte med sår hals, så kom det masse blemmer i munnen, så fikk jeg blemmer og prikker på føttene og inni hånden. Jeg jobber jo i barnehage og har fått det derfra:) Har bare aldri hørt om det før.. og syns det er typisk at akkurat jeg skulle få dette. Klarer nemlig å få de merkeligste ting.. Menmen, det er ikke farlig. Må bare gå sin gang, og det kunne absolutt vært verre! 

Skjer alfor lite på denne fronten om dagen. Lana ble øyelyst på mandag uten anmerkninger, det var godt å vite. Jeg skal sjekke litt rundt om freestyle! Har så utrolig lyst til å prøve det! ja enda mer enn agility! Virker kjempegøy, og jeg tror Lana ville likt det! Hun er jo en liten dancing queen allerede;) 

Kameraet har vi lånt vekk til broren til Kenneth.. der ligger det flotte bilder av Lana som jeg gleder meg til å legge ut. 

Gleder meg kjempemasse til å se valpene til Lempi nå! :) Men jeg må vel vente til jeg har blitt kvitt klovsyken.. Hvis ikke Alex-Sander har lyst å bli smittet;) Mamma og Pappa kommer på besøk neste helg, skulle jo gjerne vist mamma noen nydelige valper;) Finske Lapphundvalper er jo noe av det nydeligste som fins!

9 kommentarer:

 1. Næmmen Kathrine har du klover da? hehee. Neida, huff a meg det høres virkelig ikke deilig ut.. Håper du blir fort friskmeldt :)

  Valpene bør vel gjerne være litt eldre før vi ser de? De er vel "bare" klumper enda og trenger ro og sånn. Ikke at jeg har peiling egentlig, men bare innbilt meg at 3-4 uker er litt bedre tid å besøke :)

  SvarSlett
 2. Ja jeg tenkte ikke nå.. hehe.. tar opptil 2 uker før jeg er frisk igjen:) Men kunne jo være at jeg fikk komme å bare smugtitte litt;) haha.. neida.. er jo lov å ønskedrømme litt;)

  SvarSlett
 3. of course :) men de er morsomst når de er pittelitt større da og går selv uten problemer og har fått litt personlighet :)

  SvarSlett
 4. God bedring Kathrine, sånn er det å jobbe i barnhage!! :) Håper det går over fort!
  Her vokser valpene å blir større for hver dag som går, skal ta nye bilder på fredag så da får dere se de.. + veie de.
  Når de har åpnet øynene så er det helt greit å komme å se på de, Lempi er veldig stolt av valpene og viser de nok gjerne frem når de har blitt litt eldre :)
  God helg!

  SvarSlett
 5. Takk for det:) Ja sånn er det å jobbe i barnehage.. mye skumle ekle sykdommer der.. men nå er jeg snart herdet;)
  GLEDER meg til å se bilder!

  SvarSlett
 6. God bedring med munn og klauvsyken! Har lest at det skal være litt slitsomt (pensum for oss). Hehe. Nå har jeg slengt ut en liten oppdatering siden det var forespørsel om slikt. :D

  SvarSlett
 7. God bedring!! Håper du blir fort frisk!! Nå gleder vi oss bare til at det skal bli varmere i været!! ( ikke roxie tror jeg, hun liker seg best når det ikke er for varmt) Håper på en fin sommer!! Ha en god helg!! Kos det så godt du kan!!

  SvarSlett
 8. Tusen takk for det:) Begynner å bli bedre nå.. kan spise uten problemer:)
  Nå håper jeg vi treffer dere i Drammen!
  Minner meg selv på at vi har glemt å betale NLK.. det MÅ vi få gjort fort som bare rakkern!

  Jon: Vi hilste på Likhu i Kongsberg. Hun er så fin! Lana ligner veldig! Lana er litt kraftigere bare. Og temperament messig så blir hun visst mer og mer lik der og. Lana har forstått at det er gøy å være sjef.. Dere skal ikke til Drammen 6-7 juni da?? håpehåpe;)

  SvarSlett
 9. PS! Så på oppdateringen:) Kjempefine bilder! De er så nydelige! Både Likhu og Alena:)

  SvarSlett