søndag 10. mai 2009

5 årsdag, vår, røyting, besøk fra bergen, katta slapper av og vi tar livet med ro!

Vi tar livet med ro! :) 

Meg og Kenneth har 5 års dag i disse tider.. Vi ble kjærester i mai 2004, vi har ingen dato vi.. vi ble bare oss. I går kom Kenneth hjem, etter en golfrunde, med en stor bukett med 5 lyserosa roser i sammen med noen nelliker, noen fine store blader og sånne hvite tynne blomster i. Pakket inn i celufan. Pluss en champis som også var pakket inn i celufan! 
Får sånt så skjeldent at jeg må annonsere det;) hehe.. men da setter man jo ekstra stor pris på det også da:) .. faktisk så skjeldent skjer det at jeg tenkte.. guri.. nå frir han!! Men nei.. hehe.. får smøre meg med tålmodighet litt til gitt;)

I dag har vi vært på plantasjen og kjøpt altankasser og plantet litt utenfor. Koselig! Vårstemningen har for alvor satt inn! Det negative med denne årstiden er at ormene har kommet. Det medfører at jeg ikke tør å gå i skogen alene.. I dag så vi faktisk en død babyorm i veikanten nedenfor oss.. så man er visst ikke trygg i gaten heller.. æsj!! Dette året skal visst være et ormeår.. skrekk og gru! Får kjøpe piller til Lana sånn i tilfelle.. hun og den snuten sin!

Tror Lana kjeder seg litt for tiden.. Vi var jo veldig aktive en periode, og gikk fra det til en uke med bare avslapning og "korte" turer.. Hun virker litt daff, og jeg konkluderer med at hun kjeder seg;) Vi får finne på noe. Noen tips, dere? Tenker vi får begynne å øve oss til neste utstilling.. Nå har Lana begynt å røyte.. hun trenger absolutt ikke mindre pels (pelsen som er ganske kort i utgangspunktet). Håper det går seg til til utstillingen den 6. og 7. juni.

Lana gleder seg til helgen om 2 uker! Da kommer mamma, pappa og broren min, Frode, på besøk fra Bergen! Ikke bare Lana som gleder seg til det:) Vi skal ut å spille golf sammen, også skal vi på tusenfryd en dag.. der har jeg aldri vært (tør uansett ikke å ta noen av de store tingene). 

Det er ikke bare vi som tar livet med ro for tiden.. Legger ved noen nydelige bilder av en avslappet liten fyr.. Påsan nyter kattelivet sitt! 
 

2 kommentarer:

  1. Hei på dere!! Morro med overaskelse da!!
    Så fine bilder av pus!! Ha en fin dag og uke videre!! Her er være kjempe fint vi koser oss som bare det!!

    SvarSlett
  2. Koselig å lese om 5års-dagene deres. Du får ham nok ned på kne når tiden er inne ;o)

    STILIGE kattebilder!

    SvarSlett