fredag 1. mai 2009

Flåttmiddel og ormekur..

Da har Lana fått flåttmiddel i nakken, ormekuren er tatt.. siden vi var på utstilling så er det heller ikke lenge siden hun fikk kloklipp og ble bada. -"hva er det dere styrer med" sier Lana, som egentlig ikke kunne brydd seg mindre.. men det må da være deilig å slippe å klø i rompa og gå fri for skumle infeksjoner pga flått?? hehe.. hadde du bare visst bedre lille jenta mi:) 

Vi har prøvd å være ute i solen i dag, meg og Lana.. tok med meg en bok ut, ett glass pepsi max, en skål vann til Lana, langline og en leke.. men det ble faktisk for varmt for oss begge.. Også jeg som er så glad i varmen!! Trenger nok litt mer tilvenning. Det er ikke meningen at sommeren skal komme nå, litt tidlig enda. Selv om det er veldig deilig! 
Nå ligger frøkna og sover i den kjølige gangen på flisene.. Etterpå skal vi treffe Hanne og Marco. Det gleder vi oss til! :)

... men før den tid skal jeg lage deilig scampi, med vitløksgratinerte poteter og sopp stekt i kryddersmør. Namnam;) Etter turen venter en en verandaøl, så film med litt deilig godis til:) Ja er det noen som kan helgekos så er det oss:) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar