torsdag 30. april 2009

Liten oppdatering fra denne kanten:

Lite som har skjedd siden utstillingen egentlig. Vi tar livet med ro:) På tirsdag var vi på tur med Hanne og Marco, det var veldig koselig! Og jeg må bare skryte av Marco, han er så utroolig fin! En av de fineste hannhundene jeg vet om! Også er han jo så sjarmerende også. DEN personligheten. Litt sånn -"heihei, her kommer jeg, uskyldigheten selv". Og det er han faktisk! Snill som dagen er lang! Hadde jeg bare kunne sagt det om vår egen lille Lana, som er veldig sjefete om dagen.. hun som var så uskyldig og bare søt for litt over en uke siden har funnet ut at hun syns det er gøysest å sjefe litt;) 

Nå skal vi snart ut på tur.. ligger under meg og ser på meg med ee bedårene øynene sine:) -"er så kjedelig når du sitter foran pcen mor, kan vi ikke leke, trene eller gå på tur" sier hun..  har ikke fått den lange turen sin enda i dag, så da må vi få gjort det før det blir mørkt.. tror hun kjeder seg litt. Vi har vært på middagsbesøk, så hun har vært mye alene i dag stakar.. men har ikke vondt av det sånn innimellom. 

Sitter å tenker på om vi skal melde Lana på Nkk utstillingen i drammen også. Den er samtidig med Nlk.. så det blir to ustillinger på en eller to dager.. bare det ikke krasjer med hverandre.. hadde vært interessant å se hva to dommere sier på en og samme dag;) Tror jeg gjør det jeg.. 

Skal på øyelysning 18 mai. Greit å sjekke.

Legger ved noen bilder fra turen sammen med to P-kull hunder (Isak og Pierto(?)..) med eiere, og Alex Sander med Turbo og Storm. Lana og gutta;) DEN TØSA!Jippi er kjempeflink!:)


Lana koser seg glugg ihjel! FOR et hundeliv!

FOR en bedagelig og søt hund! Isak:)

Dama som kan legge seg;)

Kamp om den eneste tispa..


Har du sett for ett blikk!

Tjohei!!


2 kommentarer:

 1. Ja det er nok mister pomme det der;)

  hehe, bare hun ikke blir enda mer bossete..

  Ja, skal melde henne på. Bestemt meg for det nå.. blir jo ekstra gøy det:) Deilig at det er såpass i nærheten, går an å ta seg en tur hjem mellom slaga da.
  Skal vi ta oss en tur i helgen da? Hvis ikke dere har noen andre planer?

  SvarSlett
 2. Stemmer det er nok Turbo det der.. Mister Pomme :) hehe
  Fint at dere melder på til Drammen, mest spent på Nkk egentlig med finsk dommer å greier :)

  SvarSlett