søndag 19. april 2009

Nybadet... og klar for utstilling neste helg??

Nå er Lana nybadet og fin :) Hun haater og bade, som de fleste andre hunder.. og i dag tok vi en grundig laaang dusj, vannet var mørkebrunt!! Æsj!! Så det var veldig på tide! 
Da begynner siste ukes innspurt med trening og forberedelser til utstillingen.. vi skal trene hver dag nå.. hehe, litt sånn i siste liten.. for vi har ikke vært noe flinke til å trene utstilling med henne!! Så vi kan ikke skryte på oss at vi er klare.. så langt derifra!! Jeg har en trygghet i at Hanne har lovet å gå med henne hvis nærvene blir for store her i gården, og trøster meg foreløpig veldig med det ;) Så får vi se om jeg får lyst til å gå i ringen med henne selv... med alle de tilskuerne så tviler jeg i grunnen på om jeg har lyst til det.. kjenner prestasjonsangsten stiger og stiger..

I dag har vi vært ute absolutt heele dagen! Det har vært såå deilig. Lana var ute i langlinen sin (bundet), mens jeg leste bok og Kenneth var inne å så på formel1.. (ikke noe for meg). Så har vi vasket bilden både innvendig og utvendig. Lana har fått buret sitt på plass inni der igjen. Hun liker ikke å kjøre bil! Vi merket at hun var roligere i buret nå. Det er bra!

Ikke så mye annet nytt fra denne gården. Dagene går som vanlig i det samme. Jobb, hjem, ut på tur enten her eller der.. hjem igjen, litt jobb til, kanskje det går en serie på tv.. litt Lanakosetid og litt lek, så en kveldstur.. så ZZzzZZ.. opp igjen tidlig på morgenen, morgentur.. jobb.. og samma leksa en gang til ;) 
Kenneth er sykemeldt for en vond rygg.. det har han vært den siste mnd. Så Lana har i hvertfall selskap hele dagen :) 

Legger ved noen bilder fra dagens store begivenheter:6 kommentarer:

 1. Har du bada,Lana!?
  Da er det værste gjort ;o)
  Hilsen Nalle, med skikkelig svarte labber!

  Hjelp, hvordan får jeg dem kvite igjen? De er svarte av gammal skismurning/klister :o(

  SvarSlett
 2. Dixie er helt umulig å få badet! Hun spreller og skriker, og prøver så godt hun kan å komme ut av badekaret eller dusjen, alt etter hva vi bruker... :)

  Lykke til på utstilling! Det går nok kjempefint! :)

  SvarSlett
 3. Ja, da ønsker jeg deg lykke til med siste innspurt denne uka. Jeg er sikker på at det kommer til å gå bra, og det med nerver - det kjenner jeg igjen. Ikke noe morro det, men så herlig etterpå når man vel har kommet seg igjennom det...LYKKE TIL! Hørte at det var påmeldt 65 lapphunder!!! Det blir mange pene hunder samlet på ett sted..:-)

  SvarSlett
 4. Nøve: Leste noe om hvprdan man fjerner sånt.. men kan ikke helt huske hva det var.. skal ta å sjekke så skal jeg oppdatere deg :D Sto i hundesport bladet vi får hver mnd. Fordi vi er medlem av Nkk.. får ikke du det?

  SvarSlett
 5. Har skrevet ett par tips på bloggen din Nøve:)

  SvarSlett