søndag 29. mars 2009

Vi møtte Marco og Hanne i dag!

I dag har vi vært så heldig at vi fikk møte den utrolig flotte hanhunden Marco. Vi møttes i utgangspunktet for å trene sammen til utstillingen vi skal på i kongsberg om en måneds tid, og for å få noen gode tips av Hanne. Hun er utrolig kunnskapsrik og gleder meg til å lære mer av henne!! Vel, Lana har løpetid, men det var bare bra for da ble det et forstyrrende element i treningen vår.. kommer jo til å være nok forstyrrende elementer for den hypersosiale hunden vår i kongsberg!! Både Lana og Marco var veldig flinke! Var overrasket over hvor rolig Lana var i dag!! 
Hun forelsket seg i Marco og hadde ingen problemer med å la marco få snuse og slikke på hennes edlere deler.. hehe.. og snudde gjerne bakparten til så Marco kom lettere til.. haha! :D 

Etter treningen var vi også så heldige at vi fikk treffe onkelen til Lana.. han var veldig søt der han sto utenfor huset sitt med hengeørene sine:) 

Vi gleder oss kjempemasse til å treffe Hanne og Marco igjen! Lana gleder seg veldig til å kunne leke fritt med Marco når den dumme løpetiden er over!! ;)

      


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar