mandag 30. mars 2009

valpetiden... sukk:)

Når det nå er snakk om litt valper om dagen blir det jo til at jeg mimrer litt i fra den tiden Lana var valp:) Er som sagt egentlig glad for at den tiden er over, selv om den tiden også hadde sin sjarm. Hun var jo fryktelig søt da.. i likhet med de fleste andre valper og babyer:) Husker vi kalte henne for trollet.. hehe.. nå våkner trollet sa vi når hun våknet etter et par timers søvn. Hun var en av og på knapp.. holdt det gående og endevendte hele huset bare hun fikk muligheten:D ... og hun som har roet seg sånn i det siste.. hadde jeg aldri trodd, hehe. Lille glajenta vår:) 


5 kommentarer:

 1. Ntååh så artig pels hun hadde på hodet da! Hehe, ja det er rart med det.. Man savner det når det er over men lengter sinnsykt for at de skal bli voksne når de er i den verste valpetida :p merkelig det der.

  SvarSlett
 2. Neimen så koselig å se Lana her :o)))

  Fulgte med på hjemmesida hennes da ho var liten, men det ble så mange å følge med på etterhvert at det gikk visst litt i surr... For ei vakker dame ho har blitt. Kikka på ALLE bildene på heimesida hennes igår ;o)

  SvarSlett
 3. Så kjekt med enda en ny lapphundblogg! :) Lana var jo helt nydelig, både nå og som valp! Jeg også savner valpetida, samtidig som jeg egentlig er glad for at den er over...

  SvarSlett
 4. For en vakker liten jente.....velkommen i blogge gjengen Lana og Kathrine! Skal bli moro å få følge med på deres hundeliv fremover...Bilde av Påsan er sterkt ønsket!!

  SvarSlett
 5. Så artig med så mange velkomster:))) Bilder av Påsan skal bli lagt ut, også må jeg jo innrømme å ha tatt en kikk på sidene deres mange ganger!:) Utrolig flotte hunder! Er så morro å se så mange forskjellige varianter av samme rase!!:)

  SvarSlett