fredag 25. september 2009

Liten oppdatering

Her går alt veldig fint. Nemi vokser og blir en fin jente. Nå er hun 11.5 kilo, Lana er 15!! Det er egentlig helt vanvittig at hun snart veier det samme som Lana 4,5 måned gammel bare.. Men hun er langt i fra like stor likevel.. Hun er nesten like høy som Lana i kroppen, men hun er mye kortere og har mye mindre hode.. lille babyen vår det! Tykk liten valpe kropp har hun enda :) Alene hjemme kan hun også være uten at det gjør henne noe, og hun er helt stueren!!! :D

Nemi er langt mindre krevende enn Lana, mindre selvstendig virker det som. Hun går sammen med oss med eller uten bånd på tur.. Lana tar sine egne veier ;) Hun er enormt flink på innkalling.. der har vi slitt litt med Lana.. men hun kommer seg hun også! Nemi er veldig lett å roe ned.. det var umulig med Lana.. Nemi ELSKER mat uansett type og er kanskje litt for lite kritisk.. Lana er altfor kritisk, og spiser ikke hva som helst, men det har kommet seg litt etter at Nemi kom i hus og det har blitt konkurranse. Nemi er ekstremt kosete til valp å være, noe Lana som nevnt ikke var i det hele tatt..

Gang på gang blir det til at jeg sammenligner de to.. det er så herlig! Det vi savner hos den ene, det har den andre.. Lana er veldig reflektert til hund å være i hennes alder.. Hun er virkelig klok og forstår det aller meste, det hun ikke forstår, det prøver hun å forstå.. Hun er rolig og avbalansert men sta som et esel! Elskverdig og sosial til tuusen!

De krangler litt om oppmerksomheten innimellom, men det syns jeg bare er koselig! det betyr at vi er viktige for dem.

Bjeffingen til Nemi må vi få gjort noe med.. hun prater og lager lyder, synger og shower noe helt enormt.. det kan være koselig og morsomt.. MEN ikke når hun setter i en bjeffekule som gjør at vi får dotter i ørene her.. HÅÅÅPER at det er en valpe ting!! Rart hvor fort man glemmer, men mener å huske at Lana hadde noen sånne bjeffekuler hun også.. Nå er det sjelden at hun bjeffer, det gjør hun stort sett bare når hun er gald over å se noen.

Det var det jeg hadde å komme med.. vi tar livet mer med ro vi.. små 1 timers turer, kanskje mer innimellom.. stresser ikke med trening heller, vi tar det litt sånn innimellom.. hverdags lydighet er jo viktig!! :) På søndag skal jeg og Lana på langtur igjen, det blir deilig!

3 kommentarer:

 1. Koselig å høre fra dere igjen !
  Så gøy at de er så forskjellige men alikevel utfyller hverandre. Det er typisk å sammenligne når en har to hunder, her hjemme sammenligner vi hele tiden. Maila tigger og ber etter mat, Leia sitter i bakgrunnen og vet hun får hun også. Leia bjeffer når det kommer folk, Maila hilser litt men lar Leia ta seg av vaktholdet. Leia gir beskjed dersom katten vil inn da piper hun ved døra, Maila er den som leker med katten. De har fordelt oppgavene mellom seg kan en si :-)))
  De krangler også om oppmerksomheten, får den ene kos og oppmerksomhet kommer den andre og presser seg imellom.
  De har sine egne personligheter og det er så herlig å studere ;-))

  SvarSlett
 2. Det var moro å høre fra dere igjen. Har jo lurt litt på hvordan det går med Nemi og Lana. Men her høres det ut alt går strålende. Det er jo litt gøy med to så forskjellige hunder. Og så har de jo glede av hverandre.

  SvarSlett
 3. Artig å høre fra dere! Ja tror nok at dyr har veldig selskap av værandre! Stor lille Nemi har blitt! Roxie er 10 mnd nå og veier 14kg. Dyrlegen sier det er passe. (dyrlegen er søskenbarnet mitt da) Så sånn er jeg heldig for er det noe så ringer jeg til henne om det er midt på natta!!
  Ha en fin uke!!

  SvarSlett