onsdag 12. august 2009

Nemi imponerer!!

Vi har begynt å være flinke med Nemi på tur. Godbitene er med hver gang, og hun er bokstavelig talt en hund etter godbiter ;b
Hun er så flink med kontakt treningen at jeg ser store potensialer i henne.. hun gjør alt for en liten tørrforkule! Jeg håper virkelig det fortsetter sånn, for da kan det bli veldig gøy :)
Fortiden er hun flinkere enn Lana til å gå i bånd, hehe.. Lana er i en dårlig fase om dagen, puberteten lenge leve! Høre på oss?? Hvorfor i all verden skal hun det når hun kan gjøre som hun vil.. tror hun.. bestikkelser funker ikke alltid på den jenta. Men vi gjør vårt beste, og jeg tror utfallet blir bra til slutt :)

Etter at Alex-Sander forklarte meg litt om valpeatferden til Nemi, har det gått opp et lys for meg. Hun er egentlig ikke så tøff likevel den lille dotten.. hun er i grunnen ganske usikker på seg selv, og begynner derfor lett å bråke stakar.. Det kreves tydelige ledere og ikke minst en god porsjon ros ved hver anledning som byr seg. Det er så flott å se at Nemi vokser på all rosen hun får. Det tar tid å bli kjent, men nå føler jeg at jeg begynner å forstå den lille jenta vår. Jeg ser litt mer hva hun trenger, når hun trenger det. Hun blir bare mer og mer sprudlende og kontaktsøkende.

Og hun er vakker! Jeg syns hun er så fin!! Måtte bare får det ut, hehe.

Litt om dagen i dag. Valpe toalettet ble en fiasko, så da var det bare å fjerne det pluss alle tepper. Da jeg kom hjem i dag så det faktisk ganske bra ut.. bortsett fra 3 dammer i gangen. En ved døren, en i sengen hennes og en midt på gulvet. Nå stinker det hund her.. for har ikke fått vasket godt nok kjenner jeg. Ellers så det greit ut, takk og pris ;) Måtte ta med meg bilde av gårsdagens begivenhet på jobben i dag, og de fikk seg en god latter alle som så det.
Det har seg sånn at jeg ikke er helt i form.. (kan det være influensaen??) .. Lana og Nemi lot meg sove i 20 min. etter det var det full rulle her, og så og si umulig å roe Nemi ned. Jeg har heller ikke vært i form til å aktivisere de (selv om det er det eneste som funker), og Kenneth har vært på jobb.. Til slutt lot jeg Nemi få en ball med godbiter i, og det funket som bare det :) Nå sover de søtt begge to.

Nå skal vi snart ta en tur i skogen, så Lana og Nemi kan få rast fra seg kruttet før kvelden er her på ordentlig :)


3 kommentarer:

 1. Jeg må si jeg begynte å tenke litt når du skriver om Nemi og dette med tydelige ledere og en god posjon ros. Den var ikke dum. Nå tenker jeg litt tilbake med Charlie. Mye stemmer. Takk for den. :o))))

  Og for ikke å glemme: NYDELIG JENTE!!!!

  SvarSlett
 2. Hvordan er formen din? Bedre?

  Høres ut som om Nemi og Järki er ganske like når det gjelder godbiter du ;o))

  Tror han liker absolutt alt man kan finne på å dytte i ham jeg ;o)

  Nydelige jenter !

  SvarSlett