mandag 6. april 2009

Lana nervøs???


Vi var ute å gikk på tur i sted.. halen sto rett opp som vanlig når vi er ute å går.. plutselig begynner hun å frese (nesten som kattene gjør) og moffe.. vi gikk i 5 min. og hun bare fortsatte, hun virket skikkelig usikker.. så kom vi forbi et hus der det sto en hund i bånd og da ble Lana skikkelig redd virket det som.. bjeffet skikkelig sint og knurret og hoppet 2 meter til siden.. nervøsiteten ble ikke bedre av dette.. moffet og freste på vaser og alt som var. Når vi kom opp ved et sykehjem like i nærheten her så kom det på en vifte i veggen og da skjedde det samme som da vi møtte på den hunden.. hun freste til og med til katter. De som kjenner Lana vet at hun bare er en glad hund som ikke har vært skeptisk til noe.. bare glad og vil hilse på alt som er... kan det ha noe med løpetiden å gjøre? Hjelp meg noen? Redd for at Lana skal bli nervøs av seg og det vil jeg virkelig ikke!!!!!

Skal legges til at turen hjem tok ca 30 min, og hun roet seg ikke før vi nesten var hjemme igjen.. detter er VELDIG uvanlig.. HELT uvanlig!


6 kommentarer:

 1. Hei på dere. Så koselig å finne enda flere FL eiere med blogg. Lana er jo aldeles nydelig! Vi gleder oss til å følge med dere! Jeg tenkte også på spøkelsesalder. Milli syntes nok at livet var litt skummelt, men da var hun mellom 7 og 10 måneder:o)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for svar, dere! Har aldri hørt om spøkelsesalder, men det må jeg finne mer ut om nå. Begynner jo å lure når hunden du tror du kjenner så godt forandrer seg sånn.. Vil jo bare at hun skal ha det bra. Hun er litt rar om dagen nemlig.. Når vi kom hjem fra turen gikk hun bare inn på soverommet å la seg, der sover hun stort sett bare om natten og når hun vil ha fred.. noe som stort sett aldri skjer.. hun er jo så sosial av seg.. hmm merkelige greier..

  SvarSlett
 3. Lana er egentlig tidlig i utviklingen.. hun fikk første løpetiden da hun var 7 mndr.. men så kan det jo kanskje være at man stopper opp litt sånn utviklingsmessig og, sånn som oss mennesker.. hehe, leste litt om spøkelsesalder nå.. meget mulig, kjenner meg så absolutt igjen i henne.. vi får satse på at det er det det er! Ble litt lettet nå. Vi får ha tålmodighet ute i skumringen (litt morsomt for det var akkurat da det begynte)..

  SvarSlett
 4. typisk spøkelsesalder ja, de reagerer på saker som de kjenner og ikke reagert på før. Det som er viktig i denne perioden er å la henne avreagere. Om hun står å knurrer på søppelkassa så sett deg ned å snakk med søppelkassen til hun kommer bort å snuser på den.. osv på andre saker også.
  At det forsterkes litt i løpetiden er helt normalt, bare ha tolmodighet så går dette helt fint! :)

  SvarSlett
 5. Det ser ut til at du ble beroliga ganske fort! Nyttig med blogg, ser du ;o)

  Men pass dere for påskeharen i år...

  SvarSlett
 6. skal ut med henne hvert øyeblikk.. kveldsturen venter.. spennende å se hvordan den blir..

  SvarSlett