torsdag 26. februar 2009

Hei!


Nå har vi og fått oss blogg! Måtte jo det når vi så at så mange finske lapphundeiere også hadde det. Kan begynne med å presentere oss. Vi er meg, Kathrine med den finske lapphunden på 1 år som heter Oidu-Lana, men vi kaller henne bare Lana. Hun kommer fra team-schanderulven. Vi er veldig fornøyde med henne. Hun har nydelige farger, så søt som bare det! Men det viktigste er jo at hun har en fantastisk personlighet. Hun er som lapphunder flest. Ivrig, lærevillig, morsom, rolig, glad, selvstendig men trofast og rampete;)


På denne bloggen skal jeg prøve å oppdatere de som gidder og lese her inne om hverdagen og livet vårt. Ta gjerne en titt på hjemmesiden vår http://www.oidu-lana.com/ hvis du vil se bilder av Lana eller lære mer om finsk lapphund. Der ligger det også noen linker til andre lapphundsider.


Så snakkes vi:)

3 kommentarer:

  1. Velkommen som blogger :) Artig å høre at dere har vært ute å trent sammen med Marco! :)

    SvarSlett
  2. Ja det var kjempeartig!! :) Lana var faktisk veldig rolig og flink tross løpetid.. Dette med bloggen... kremt.. har glemt passordet her.. derfor litt lite oppdatering her inne.. jeg kommer vel på det etter hvert;)

    SvarSlett
  3. Så fin blogg du har, vi sees nok på Kongsberg!

    SvarSlett