tirsdag 16. mars 2010

En test

Har funnet noe som heter windows live Writer.. tester om jeg klarer å få større bilder med det ;) Uteknisk som jeg er..

077

Nemi stuper i snøen

torsdag 11. mars 2010

Hva er det med Lana??



Jeg lurer veldig på hvordan det er med Lanas helse om dagen.. Hun virker blid og fornød.. men hun er av den typen som aaldri klager. Hun kan slå seg skikkelig og likevel halte logrende videre uten et pip.

Etter vi fikk Nemi har hun spist godt, før vi fikk henne spiste Lana bare annenhver dag.. Hun er med andre ord ikke noe matvrak, og motivasjonen hennes ligge ikke i godbitene (bare hvis hun får pølse;)).
Men i det siste har hun ikke spist frokost, hun fikk tilbud og øre etter frokosten både i går og i dag men avviste begge to.. hun prøvde ikke engang å gjemme de for Nemi. Heelt uinteresert. I morges kastet hun opp også, bare magesyre.

I tillegg så har ikke Lana hatt full pels siden i sommer. Hun var jo nesten helt naken da, men fikk litt pels før hun mistet den igjen for ca 1 måned siden. Pelsen er dessuten ganske blass.. ikke så glansfull som den pleier å være.

Vet ikke jeg.. kanskje jeg overreagerer. Håper pelsen kommer på plass igjen snart. At hun ikke spiser kan jo bare tyde på at hun er matlei..

Hvis dette ikke gir seg så kan det være vi tar henne med til klinikken bare for å være sikker på at hun er ved sine fulle fem.

hmm.. bare tankefull ;)


søndag 7. mars 2010

Noen bilder bare..


Mens jeg venter på å få høre om lille Sagas første dag hjemme hos mamma Hanne, Gro og onkel Marco :) Er sååå spent!!!














Vi så elg :)