lørdag 28. november 2009

Her er vi :)

Jeg har det travelt om dagen, og er lite hjemme.. det kommer derfor få blogginnlegg fra denne kanten med noe særlig innhold i..

Faren til Kenneth ble veldig syk her for et par uker siden. De trodde han hadde fått hjerneslag og hjerteinfarkt.. det viste seg heldigvis å "bare" være sistnevnte.. det ble et to ukers sykehusopphold med operasjon på slutten av oppholdet, han var for syk til å opereres tidligere. Infarktet var såpass stort, i tillegg til en infeksjon mest sannsynlig i lungene, pluss delirium (midlertidig forvirring).. Vi var veldig redde alle sammen og var mye på sykehuset den første tiden. Lana og Nemi var mye alene den første uken.. da var det godt å vite at de hadde hverandre! :)
Nå er han skrevet ut, veldig redusert, men mye mye bedre og ikke minst med livet i behold!! Og vi er veldig lettet og glad!! :)

Kenneth har tatt fram kameraet igjen, og det er jeg så glad for, for det betyr masse fine bilder i vente!! :) Vi bor ved Nedre Eiker Kirke, en flott kirke, og Kenneth har tatt noen fine bilder av den, den siste tiden. Her er to av dem:




Bilder av den gode snille pusen vår har det også blitt lite av! Her er et vakkert bilde av den vakre stolte hannpusen vår. Nydelig er han!


Lana og Nemi har fått seg et nytt løpested, og vi et nytt favorittsted! Det ligger ved elva, og det er også et svært jorde der som vi kan gå langs så langt som bare det.. Mens jeg forberedte julebord i barnehagen, var Kenneth på tur med de to tullesnuppene. Her er noen resultater fra den turen:


Tuppen og lillemor..



De har så stor glede av hverandre disse to!

Hun har et sånt bedårende blikk! God tvers igjennom!

Jeg syns svane er den nydeligste fuglearten vi har!


Så og si umulig å ta stillbilder av Nemi..
Lana derimot er en ekte posør!

Hun er så stolt og glad denne jenta vår!


Nemi er litt større enn Lana nå i høyde.. spennende å se hvordan hun fortsetter å utvikle seg! Vi får oss mange latterkuler av denne krabaten.. hun gjør så mye rart! Har så mange morsomme lyder og fakter.. jeg kaller henne rufsesara, for det er det hun er! Det som er litt farlig er at hun spiser ALT! Ja absolutt alt! Fra plast til gummi, sten og papir.. den matlysten er helt enorm! Noe vi ser er en utrolig stor fordel når det kommer til trenings motivasjon! Hun er et rivjern uten like, lar seg ikke stoppe av noe! Når hun leker, høres det ut som hun skal drepe det hun leker med.. den lyden kan forresten også være utroolig irriterende! Også er hun så kosete.. kan ligge på fanget i timesvis.. nydelig er hun! :) Pelsdotten vår!

søndag 15. november 2009

Utstilling og sykdom i familien...

Ting snur fort her i denne verden.. og denne gang var det vår tur å få merke dette. På grunn av alvorlig sykdom i familien måtte vi dessverre innse at vi ikke kunne dra på Kongsberg utstillingen likevel. Men takket være den helt utrolige oppdretteren vår så fikk de søte pelsdyrbarna våre dra! Tuusen takk Alex-Sander!! Kan ikke få takket deg nok for dette!!

Lana fikk 1 kval og 3 konk. Og det er vi veldig fornøyd med etter de to 2. premiene i Drammen i sommer!!!!! phu.. hehe! Hun har en hale som ikke er der den skal være ;) Men ellers er hun en nydelig jente, så det er litt synd, men jammen er hun sjarmerende med den labradorhalen sin da ;)
Kritikken var grei den og, men orker ikke skrive.. litt sliten etter helgens sykehusopphold..

Nemi, skjønne babyen vår som jo begynner å bli så stor!! Fikk 2. premie i 4-6 måneders klassen. Etter Nieida som er vakringen selv! Så det er vi også veldig fornøyd med!!!

Åeee.. HAR SÅÅÅÅÅÅ LYYST!!!!... til å se noen bilder av de fine jentene mine i aksjon, så hvis noen har noen bilder av de.. om ikke annet enn i bakgrunnen så blir jeg så veldig veldig glad og takknemlig!!

Ellers så vil jeg gratulere alle dere andre med fine plasseringer!!! :))) GRATULERER SÅ MYE TIL ALLE SAMMEN!!!!! :) Skulle ønske jeg kunne vært der å møtt dere og sett på alle de fine bloggehundene!!! Kjipt.. men sånn er det nå en gang bare. Muligheten byr seg nok igjen om ikke så altfor lenge..

Nå venter jeg Kenneth hjem fra sykehuset hvert øyeblikk.. får ikke sove før jeg har fått høre siste nytt..

Natta til dere alle sammen! Og vovsene her i huset sender et ekstra uul til alle sine blogge venner :)