fredag 30. oktober 2009

Nemi litt for glad i mat...

Bilder tatt ved Damtjern i går 29.10.09

Lana har så og si fått pelsdrakten på plass igjen, og Nemi får bare mer og mer hun og! Hun vokser seg stor og fin.. og litt tykk.. Og jeg liker det ikke!! De får gode turer hver dag og er ute i skogen å løper flere ganger i uken.. Vi har gått litt ned på formengden nå, og satser på at hun er i normalvekt igjen til valpeshowet i Kongsberg.. det er ikke mye, men jeg liker ikke å ha en overvektig hund, sånn skal det ikke være!!

Lana savner fiine Marco nå!! Og det gjør forsåvidt vi også!!! Lana går bare å venter til løpetiden er ferdig.. hun hvisket i øret mitt i dag at da skal hun løpe så fort hun kan bort i Solbergelva til kjæresten sin!!

I helgen skal vi begynne med ringtrening med Nemi, og Lana skal få repetere litt, det trengs nok!! Vi har ikke vært på noen ordentlig utstilling siden Drammensutstillingen tidlig i sommer..

Jeg leter og leter etter agility-kurs.. noen som vet om noe her i Drammensområdet?? Lana og jeg har VELDIG lyst å begynne på det!

Ikke tar vi mye bilder for tiden.. det blir mest noen få innimellom bare for å dokumentere Nemis vekst.. skrivesperren har også vært her en god stund.. men jeg prøver likevel å rable ned noen ord fra tid til annen så jeg ikke faller helt ut av det. Følger med på dere andre, det gjør jeg! Selv om jeg ikke er flink til å kommentere.. så ser jeg innom hver dag å lurer på om det har kommet noe nytt.. Nå gleder vi oss til å treffe noen av dere i Kongsberg!!!!


Bilder tatt ved Damtjern i går 29.10.09

Snart er vinteren her, og vi gleder oss! Jeg elsker vinteren med alt den har å by på! Og Hååper det kommer MASSE snø!! Da skal vi ut å base hver dag, både hjemme og på jobb ;) Det er så deilig å komme inn igjen etter en tur i snøen og kjenne rosene i kinnene, sitte under et pledd med en varm kopp kakao med stearinlys og en god bok!! Jeg syns at vinteren desidert er den beste årstiden!

Her et bilde fra vinteren i fjor:

LOVE IT!!!

Ha en fantastisk helg alle sammen!

lørdag 10. oktober 2009

Noen bilder av Nemi. 5 måneder!!!

Det er helt umulig å ta bilde av henne! Hun har ikke lært seg å bli enda.. så resultatet av bildene blir også deretter ;) Trykk på bildene, da blir de større, og da er det lettere å se hvor fin hun er ;)


Elsker å bade!

SPLASJ!!!

Flink å søke!

Glad i "storesøster"

Kontakttreningen har gitt resultater...


En reser på innkalling!!

søndag 4. oktober 2009

Litt smått fra denne kanten igjen :)

Nå er Nemi fire og en halv måned allerede og nærmer seg Lanas størrelse! Hun blir lettere og lettere å ha i hus, og vi blir jo bare gladere og gladere i den lille rampete kosejenta vår som kan prate :)

I dag har vi vært ute å gått lang tur.. Nemi er litt liten til sånt enda, men oppdretteren vår sa at det ikke skulle være noe problem å ta henne med, så vi prøvde. Og det gikk kjempefint!! Litt utslitt ble hun, men det gikk ikke an å se når vi var ute.. vi tok dessuten mange små pauser underveis, men Nemi ville ikke ha pause hun :) hehe..

Vi har ikke tatt så mange bilder i det siste så har ikke noe nytt bilde av henne.. men hun ser rimelig lik ut på seg selv siden vi var i hemsedal.. har ikke vost så mye mer siden da.

Nå gleder vi oss masse til utstillingen i kongsberg! Har fått lysten igjen etter diverse utstillings oppdateringer her på bloggene ;) Og jeg tenkte å stille begge to!! Lana begynner å få pelsen sin tilbake, og den ser jo bare kjempefin ut! Så nå skal vi begynne å trene begge to :)

Her er to bilder av Lana. Ett med og ett uten pels! Meget kontrastfylt spør dere meg :)


haha.. stusslige saker ;)

Ha en fin uke alle sammen :)