søndag 31. mai 2009

hmm.. er det håp.. Lana røyter skikkelig igjen..

I dag har jo Lana badet, vi skal jo på utstilling neste helg, ikke bare på en, men på TO! :) Etter badet så vi at underullet løsner.. jepp, alt sammen! Hun er fortsatt litt våt i underullet enda, så vi venter til i morgen med å lage oss noen konklusjoner angående hvorvidt Lana skal på utstilling eller ikke.. akkurat nå ser det ikke så gale ut.. hun har fått en del lenger pels i det siste, også har hu ganske kraftig pels i utgangspuktet. Så vi er positive inntil videre... tiden vil vise..

Vi nyter sommerværet! Siste badeturpå Lana...

Her har vi fortsatt besøk. Broren min har dratt, men mor og far er fortsatt her :) Akkurat nå slapper hele gjengen av, og da kunne jeg ikke dy meg. Jeg måtte inn å se om det har kommet noen nye innlegg. Og det hadde det :)

Når vi var på stranden i dag, fikk vi tatt noen fine bilder. Lana er livredd for å få vann på overkroppen sin, men vi fikk henne til å svømme litt :) Kenneth og jeg, og pappa vasset. Vi koste oss med boller og brus.. Nå skal vi snart grille igjen.. for 3. dag på rad.












onsdag 27. mai 2009

Videosnutt av Lanas morsomme velkomstlyder :D

Hver dag når vi kommer hjem lager jenta vår noen morsomme lyder til oss.. noe hun gjør mye gjennom hele dagen egentlig.. men når vi kommer hjem etter en arbeidsdag tar det ofte litt av:)
Kos dere med snutten :D


I dag har jeg forresten vært hos frisøren i noen timer.. så nå har jeg blitt sommerblond.. litt artig.. har vært i en prosess over et halvt år for å få håret lyst igjen, og nå er jeg endelig der jeg vil være :) Blond, blondest ;) men ikke platina.. heldigvis!
Vi gleder oss veldig til i morgen, jeg er jo reinbarka bergenser bosatt med min kjære her østpå.. og i morgen får vi besøk av min storebror tidlig på dagen.. han har jeg ikke sett på et halvt år nå,så savner han faktisk;) hehe..  også kommer mamma og pappa litt senere på dagen :D Så blir nok ikke så mye oppdateringer fra denne kanten før ut i neste uke.. 

Tusen takk forresten, med mange positive og støttende ord framfor NKK utstillingen i Drammen. Begynner faktisk å glede meg litt nå, pga dere! :) Ikke bare skal jeg stille Lana.. jeg skal også stille Lanas onkel Micki :D Blir spennende! 

Nå skal jeg opp å spise litt god kveldsmat. Ha en fin onsdagskveld alle sammen! :)

tirsdag 26. mai 2009

Nerver i høyspenn plutselig... til NKK utstilingen i Drammen... huff

Har fått nummer og program fra NKK nå.. og fikk plutselig de nervene.. føler egentlig at vi ikke har så mye der å gjøre.. alt virker så mye proffere enn på NLK sin utstilling i Kongsberg.. og det var ikke rent lite hunder som skulle være med.. Alle de ringene!!!!!! bare 20 lapphunder da men.. vet ikke så mange som skal stille i unghundklassen.. Søsteren til Lana, Raija, skal vet jeg. Det blir artig å treffe henne igjen :) Ser at Alex-Sander skal være sekretær, artig! 


mandag 25. mai 2009

Lana vil ut å løøpe!!!!

Lana kjeder seg.. begynt å tygge på foten sin igjen.. eller rettere sagt, hun biter negler når hun kjeder seg.. så blir hun helt rød på potene. Hun har vært så flink så lenge nå og ikke gjøre det. Vi gikk en liten tur etter jobb, men på lant nær så lang at hun er fornøyd! Jeg prøver å vente i det lengste med å gå skikkelig tur i dag pga varmen. Det er rett og slett for varmt for jenta.. Tror vi må ta oss en tur på hokksund camping i kveld, så får vi lettet på samvittigheten litt..  Da får hun løpe fritt, bade og kose seg!
Så får vi gå opp å repitere litt utstilling mens vi venter tenker jeg :) Hun liker det :) 

Må forresten legge til at vi var i asker på lørdag, på en sånn innhengning der hunder kan løpe fritt. Er alltid masse hunder der og det er et skikkelig fint sted! Husker ikke helt hva det heter, men det skal jeg finne ut av.. Lana storkoser seg der. Helt topp.. hundene leker og bader sammen og har det som plommen i egget! Litt langt å reise på en hverdag syns jeg, men veldig fin helgetur :)


snufs.. kjeder meg jeg.. noen som vil leike?

Må bare skryte litt: Lana har navn på leken sin, "kong" (kung wubba snugga). Hver gang vi sier -"hvor er kong?" Så går hun og finner den og tar den med til oss :) Ikke har vi brukt mye tid på innlæringen heller.. så nå kan vi jo tenke på å gjøre det med det meste her i hus? ;) Flinke jenta!

lørdag 23. mai 2009

Lanamor!

Du får oss til å smile, du får oss til å le.. selv når du sover gjør du det!
Du smelter våre hjerter, med de uskyldigste øyne gang på gang.. ja, til og med når vi blir sinte på deg lille venn.. det går nemlig ikke an! 

Du har en magisk evne til å gjøre alle rundt deg glad, med din dansende rumpe og med ditt fine reveglis :)
















Poesi og rim på høyt nivå;)

onsdag 20. mai 2009

Munn og klovsyke...

Joda, jeg har fått munn og klovsyke, iallefall den menneskelige versjonen.. hånd,-fot,-og munnsyke heter det.. begynte med sår hals, så kom det masse blemmer i munnen, så fikk jeg blemmer og prikker på føttene og inni hånden. Jeg jobber jo i barnehage og har fått det derfra:) Har bare aldri hørt om det før.. og syns det er typisk at akkurat jeg skulle få dette. Klarer nemlig å få de merkeligste ting.. Menmen, det er ikke farlig. Må bare gå sin gang, og det kunne absolutt vært verre! 

Skjer alfor lite på denne fronten om dagen. Lana ble øyelyst på mandag uten anmerkninger, det var godt å vite. Jeg skal sjekke litt rundt om freestyle! Har så utrolig lyst til å prøve det! ja enda mer enn agility! Virker kjempegøy, og jeg tror Lana ville likt det! Hun er jo en liten dancing queen allerede;) 

Kameraet har vi lånt vekk til broren til Kenneth.. der ligger det flotte bilder av Lana som jeg gleder meg til å legge ut. 

Gleder meg kjempemasse til å se valpene til Lempi nå! :) Men jeg må vel vente til jeg har blitt kvitt klovsyken.. Hvis ikke Alex-Sander har lyst å bli smittet;) Mamma og Pappa kommer på besøk neste helg, skulle jo gjerne vist mamma noen nydelige valper;) Finske Lapphundvalper er jo noe av det nydeligste som fins!

søndag 10. mai 2009

5 årsdag, vår, røyting, besøk fra bergen, katta slapper av og vi tar livet med ro!

Vi tar livet med ro! :) 

Meg og Kenneth har 5 års dag i disse tider.. Vi ble kjærester i mai 2004, vi har ingen dato vi.. vi ble bare oss. I går kom Kenneth hjem, etter en golfrunde, med en stor bukett med 5 lyserosa roser i sammen med noen nelliker, noen fine store blader og sånne hvite tynne blomster i. Pakket inn i celufan. Pluss en champis som også var pakket inn i celufan! 
Får sånt så skjeldent at jeg må annonsere det;) hehe.. men da setter man jo ekstra stor pris på det også da:) .. faktisk så skjeldent skjer det at jeg tenkte.. guri.. nå frir han!! Men nei.. hehe.. får smøre meg med tålmodighet litt til gitt;)

I dag har vi vært på plantasjen og kjøpt altankasser og plantet litt utenfor. Koselig! Vårstemningen har for alvor satt inn! Det negative med denne årstiden er at ormene har kommet. Det medfører at jeg ikke tør å gå i skogen alene.. I dag så vi faktisk en død babyorm i veikanten nedenfor oss.. så man er visst ikke trygg i gaten heller.. æsj!! Dette året skal visst være et ormeår.. skrekk og gru! Får kjøpe piller til Lana sånn i tilfelle.. hun og den snuten sin!

Tror Lana kjeder seg litt for tiden.. Vi var jo veldig aktive en periode, og gikk fra det til en uke med bare avslapning og "korte" turer.. Hun virker litt daff, og jeg konkluderer med at hun kjeder seg;) Vi får finne på noe. Noen tips, dere? Tenker vi får begynne å øve oss til neste utstilling.. Nå har Lana begynt å røyte.. hun trenger absolutt ikke mindre pels (pelsen som er ganske kort i utgangspunktet). Håper det går seg til til utstillingen den 6. og 7. juni.

Lana gleder seg til helgen om 2 uker! Da kommer mamma, pappa og broren min, Frode, på besøk fra Bergen! Ikke bare Lana som gleder seg til det:) Vi skal ut å spille golf sammen, også skal vi på tusenfryd en dag.. der har jeg aldri vært (tør uansett ikke å ta noen av de store tingene). 

Det er ikke bare vi som tar livet med ro for tiden.. Legger ved noen nydelige bilder av en avslappet liten fyr.. Påsan nyter kattelivet sitt! 








 

fredag 1. mai 2009

Litt bilder fra i dag:)

Lovebirds

Gnagegnage

Kos og klem

-"Gi meg et kyss da Marco"

Kjekken

Enda mere kjekken

Samarbeide

Swimming handsome

Marco skremte vettet av denne stakaren;)

Hva gjør man ikke for noe å gnage på..


Vår fine møy:)


Flåttmiddel og ormekur..

Da har Lana fått flåttmiddel i nakken, ormekuren er tatt.. siden vi var på utstilling så er det heller ikke lenge siden hun fikk kloklipp og ble bada. -"hva er det dere styrer med" sier Lana, som egentlig ikke kunne brydd seg mindre.. men det må da være deilig å slippe å klø i rompa og gå fri for skumle infeksjoner pga flått?? hehe.. hadde du bare visst bedre lille jenta mi:) 

Vi har prøvd å være ute i solen i dag, meg og Lana.. tok med meg en bok ut, ett glass pepsi max, en skål vann til Lana, langline og en leke.. men det ble faktisk for varmt for oss begge.. Også jeg som er så glad i varmen!! Trenger nok litt mer tilvenning. Det er ikke meningen at sommeren skal komme nå, litt tidlig enda. Selv om det er veldig deilig! 
Nå ligger frøkna og sover i den kjølige gangen på flisene.. Etterpå skal vi treffe Hanne og Marco. Det gleder vi oss til! :)

... men før den tid skal jeg lage deilig scampi, med vitløksgratinerte poteter og sopp stekt i kryddersmør. Namnam;) Etter turen venter en en verandaøl, så film med litt deilig godis til:) Ja er det noen som kan helgekos så er det oss:)